Ece Seçkin'in yeni teklisi 'Atmıyor Nabzım' yazı ateşleyecek

Türk pop müziğinin güzel yıldızı Ece Seçkin, çok beklenen albümü Spektrum'un ikinci teklisi 'Atmıyor Nabzım' ile dinleyicilerini bir kez daha sarsmaya hazırlanıyor. Sözü ve müziği başarılı müzisyen Emrah Karakuyu'ya ait olan 'Atmıyor Nabzım', Ece Seçkin'in enerjik ve iddialı yorumuyla hayat buluyor.

Ece Seçkin'in yeni teklisi 'Atmıyor Nabzım' yazı ateşleyecek

Pop müziğin sınırlarını zorlayan şarkı, ritmik yapısıyla dikkat çekerken, dinleyicilere hareketli ve dinamik bir müzik ziyafeti sunuyor.

Modern pop öğeleri ve geleneksel müziği dokunuşlarıyla harmanlanan ‘’Atmıyor Nabzım,’’ hem taze hem de tanıdık bir atmosfer yaratıyor. Şarkı, aynı zamanda duygusal derinlik taşıyan melodileriyle dinleyicileri kendine çekiyor.

DİJİTAL DÜNYANIN KAPILARINI ARALAYAN PERFORMANS!

“Spektrum” albümünün ikinci teklisi “Atmıyor Nabzım”ın klibi, ünlü yönetmen Murad Küçük tarafından çekildi. Küçük, klipte kullanılan ileri seviye artırılmış gerçeklik teknolojisi ile izleyicilere gerçeküstü bir deneyim sunuyor. Ece Seçkin'in klipteki performansı ve kullanılan teknoloji, "Atmıyor Nabzım" ile pop müzik sahnesinde yeni bir standart belirliyor.

MARJİNAL KOSTÜMLER VE YENİLİKÇİ STİL!

Klipte Seçkin’in giydiği marjinal kostümler, ünlü tasarımcı Liam Der tarafından hazırlandı. Kostümler, fütüristik ve cesur detaylarıyla öne çıkıyor. Renkli ve dikkat çekici kostümler, Seçkin’in enerjik performansıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.

Ece Seçkin'in müzik kariyerindeki ilerleyişini ve sınırları zorlamaya olan kararlılığını yeniden gözler önüne seren 'Atmıyor Nabzım', DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!