F İSTANBUL 2024 Fuarı ünlü şefleri ağırlayacak

F İSTANBUL – Gıda, İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı, sektör profesyonellerini 10-13 Temmuz 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde bir araya getiriyor. Geçtiğimiz yıla oranla çok daha fazla yerli ve yabancı katılımcının bir araya geleceği bu fuarla, katılımcıların yeni ticaret bağlantıları kurup, iş anlaşmaları imzalamaları hedefleniyor.

F İSTANBUL 2024 Fuarı ünlü şefleri ağırlayacak

F İSTANBUL 2024, işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme, üretim ve ambalaj endüstrisi dahil olmak üzere gıda sanayisinin tüm paydaşlarını bir araya getiriyor.

2023 yılında %76 büyüyerek 472 katılımcı firmanın yer aldığı fuar, 2024 yılında artan talepleri karşılamak için eklenen yeni markalarla 700'ün üzerinde firma ile sektöre dair geniş bir ürün yelpazesi sunacak.

Toplamda 15 bin profesyonel ziyaretçinin beklediği fuarda, firmalar "müşteri eşleştirme programları" ile yeni pazarlara açılma ve ticari bağlantılar kurma fırsatı bulacak.

Bu yıl F İstanbul workshop sahnesini ünlü şef Özlem Mekik ve Türkiye’nin önemli seyahat & yeme içme yazarı Akif Budak önderliğinde planlama yapılıyor.

Fuar boyunca katılım sağlayan tüm misafirler günün her saati işinin uzmanı şeflerin Kayalar Mutfak tarafından kurulan profesyonel F İstanbul mutfağında Kütahya Porselen’in özel sunum tabaklarında  hünerlerini sergileyecek.

Türkiye’nin değerli şefleri sunumlarını yaparken, aynı anda workshop sahnesinde , işin profesyonellerinin yer alacağı lezzete, ihracat’a, gastronomiye dair oturumlar gerçekleştirilecek.

Ticaret Bakanlığından %50 Destek

F İSTANBUL 2024, 20 ülkenin resmi katılım yaptığı bir fuar olup, birçok ülkenin destek programında yer alıyor. Türk katılımcılarına ise T.C. Ticaret Bakanlığı %50'ye varan devlet desteği sunuyor.