Oktay Kaynarca'dan EDHO ve Süleyman Çakır açıklaması

10-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali tanıtım toplantısı Taksim Sofitel Otel'de gerçekleştirildi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ev sahipliğini üstlendiği, Özlem Yıldız'ın sunduğu organizasyona Bennu Yıldırımlar ve Oktay Kaynarca gibi çok sayıda ünlü isim katıldı.

Oktay Kaynarca'dan EDHO ve Süleyman Çakır açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla 10-14 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali tanıtım toplantısı Taksim Sofitel Otel’de gerçekleştirildi.

Memleketi Malatya’da gerçekleşecek festivale destek vermek için toplantıya katılan Oktay Kaynarca gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Basın toplantısının onur konuğu olan ünlü oyuncu Malatyalı Oktay Kaynarca ise film festivallerinin şehirlerinin değerini yükselttiğini ifade ederken “Öncelikle şunu söylemek isterim ki; sinema festivallerinin hiçbiri siyasi baskı altında yapılmamalı ve sadece sanata odaklı olmalıdır. Öte yandan bu tür festivallerin yapıldığı şehirlere katkısı yadsınamaz bir gerçek. Malatya Film Festivali de başladığı günden itibaren ses getiren bir festival. Umarım bundan sonra daha büyüyerek, daha da renklenerek devam eder  ve biz de elimizden gelen vermeye devam ederiz” diye konuştu. 

Oktay Kaynarca, yeni proje sorusuna “O süreç nedir arkadaşlar gerçekten bilmiyorum. Kucağımıza düşen bir durum var. Sizin de bildiğiniz üzere bizim de taşıdığımız başa çıkmaya çalıştığımız içinden yara almadan mümkün olduğunca az zedelenerek çıktığımız süreç. Bu bütün hayatımızı bu süre içerisinde bu sezon bir çalışma sezonu olarak planladığımız bir sezon birden başka bir şekle dönüştü. Biz de bununla ilgili doğru bir pozisyon almaya çalışıyor. Tüm oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkasında çalışan arkadaşlarım gibi bunu iyi yönetmeye çalışıyoruz. Bu krizinden çıkmaya çalışıyoruz. Ne yaptığımız işlerin en iyisinden birisini yapıp seyircimizin karşısına çıkarma çabanız var, hepsi bu. Görüşmelerim devam ediyor. Bu sinema film olur dizi olur her gün çok toplantı yapıyorum her gün çok görüşme yapıyorum mümkün olduğunca en iyisini yapmaya çalıştım” dedi.

Oktay Kaynarca, efsane dizi Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Süleyman Çakır’ı tekrar canlandıracağı iddialarına “Hayır bir Süleyman Çakır mevzusu yok. Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesi ile alakalı yasal bir çerçeveye sahip değiliz çünkü Hakları bize ait değil. Bunu yapacak arkadaşlar o vakfın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar yaparlar mı orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz diyelim” dedi.