32 yaşındaki komedyen Nick Nemeroff, hayatını kaybetti

Komedyen Nick Nemeroff'un 32 yaşında hayata gözlerini yumduğu ailesi tarafından açıklandı. Instagram'dan yapılan duyuruda stand-up komedyenin ölüm nedeni ise açıklanmadı.

32 yaşındaki komedyen Nick Nemeroff, hayatını kaybetti

Komedyen Nick Nemeroff'un beklenmedik ölümünün ardından yayınlanan mesajda "Sevgili kardeşimiz Nick Nemeroff'un ani vefatını derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. Nick'in stand-up komediye olan bağlılığı müthişti ve inanılmaz güzel sonuçlara vesile oldu. Kanada ve ABD'de başarıya ulaştı. Komediye kattığı yeni yorumuyla birçok hayran elde etti. Komedi onun hayatıydı" denildi.

Haber Global'de yer alan habere göre, başkalarını desteklemeyi seven bir kişi olarak bilinen Nemeroff ayrıca, alçakgönüllülüğüyle dikkat çekmişti.

Nemeroff'un ölüm haberinin ardından Saturday Night Live'dan komedyen Chloe Fineman onu en iyilerden biri olarak niteledi.

Sarah Sherman ise, "Gelmiş geçmiş en komik ve tatlı adam" ifadesini kullandı. Bir başka komedyen Caleb Hearon ise ölüm haberini 'kalbim kırıldı' diye karşıladı.

Nick Nemeroff kimdir?

Montreal'de büyüyen ve Royal West Academy'de eğitim gören ünlü komedyen Toronto Metropolitan Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü de bitirdi. Yıllarca Montreal, Toronto, Los Angeles ve Avustralya gibi yerlerde yaşadı.

Televizyonda Roast Battle Canada başta olmak üzere birçok yapımda yer aldı. Komedi festivallerinde de boy gösteren Nemeroff, 2021 yılında en iyi komedi albümü dalında JUNO ödülünü aday gösterildi.