Alişan'dan 'masaj' fotoğrafına gelen tepkilere yanıt

Ünlü şarkıcı Alişan'ın sosyal medya hesabından oğluna masaj yaptırdığı anları 'Survivor'ı masaj yaptırmadan izleyemez' notuyla paylaşması tepki çekti. Alişan, kısa sürede gündem olan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Alişan'dan 'masaj' fotoğrafına gelen tepkilere yanıt

Geçtiğimiz aylarda eşi Buse Varol ile evliliğinde kriz yaşayan ve boşanmanın eşiğinden dönen Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

3 yaşındaki oğlunun masaj yaptırırken çektiği bir fotoğrafını paylaşan şarkıcıya tepki yağmaya başladı.

"Masaj yaptırmadan izleyemez"

Şimdilerde konserlerinin yanı sıra TRT 1 ekranında program yapan Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Ev hallerini takipçileriyle paylaşan şarkıcı, üç yaşındaki oğlunun masaj yaptırdığı bir fotoğrafı yayınlayarak "Survivor'ı masaj yaptırmadan izleyemez" notunu düştü.

Alişan'dan 'masaj' fotoğrafına gelen tepkilere yanıt

Paylaşımına tepki yağdı

Paylaşımının ardından kısa sürede Twitter'da gündem olan Alişan için "Parayı bol bulunca oğluna masaj yaptırmış", "Bu nasıl bir görgüsüzlüktür" ve "Alişan'ın oğlu olmak varmış" gibi yorumlar yapıldı.

Eleştirilere yanıt verdi

Eleştirilerin ardından 2. Sayfa programının sunucularına açıklama yapan şarkıcı, "Fizyoterapist bize geldi. Burak 'Ben de masaj istiyorum' diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim" dedi.