Bahara düğün var! Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor!

Sevgilisi Mehmet Dinçerler'in kardeşinin düğününde kayınvalidesi ve görümceleriyle karşılıklı oynayan Hadise, 27 Nisan'daki kendi düğünü için de hazırlıklara başladı.

Bahara düğün var! Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor!

Geçtiğimiz hafta sevgilisi Mehmet Dinçerler’in evlenme teklifine “Evet” diyen Hadise, düğün hazırlıklarına başladı!

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, hafta sonu Dinçerler’in kız kardeşi Tuğba Dinçerler’in düğününe katılan ve sevgilisinin ailesiyle samimi görüntüler veren Hadise’nin ‘İstenmeyen gelin’ olduğu yönündeki iddialar böylece yalanlanmıştı.

Müstakbel kayınvalidesi ve müstakbel görümceleriyle birlikte düğünde karşılıklı oynayan güzel şarkıcı, annesi Gülnihal Açıkgöz ve kardeşi Derya Açıkgöz’ü de düğüne götürerek Dinçerler Ailesi’yle tanıştırmıştı.

Öğrendiğime göre Hadise ve Mehmet Dinçerler, bir an önce evlenmek için kolları sıvamış. 27 Nisan’da bahar düğünü yapmak isteyen çift, ailelerinden de onayı aldıktan sonra hazırlıkları hızlandırmış.

Şimdi herkes nefesini tuttu, Hadise’nin gelinliği bekliyor. Malum, güzel şarkıcı sahne kıyafetlerinde hep dünyaca ünlü modacıların tasarımlarını tercih ediyor. Gelinliğinde de stil çıtasını düşürmeyecektir.