Barış Murat Yağcı'dan olay Nisa Bölükbaşı itirafı! 'Eski sevgilim…'

Oyuncu Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Yağcı Survivor 2022 ve eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı'yla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

Barış Murat Yağcı'dan olay Nisa Bölükbaşı itirafı! 'Eski sevgilim…'

Survivor 2022’nin kadrosunda yer alacak olan Barış Murat Yağcı, önceki gün Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Daha sonra muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Barış Murat Yağcı Survivor 2022 ile ilgili olarak, “Görüşme yapıldı, ama daha sonuç belli olmadı. Ben yine de günlük idmanımı aksatmadan yapıyorum” dedi.

“O da sevilen bir yarışmacı”

Snob Magazin'in haberine göre Barış Murat Yağcı, eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı’nın Survivor 2022’nin kadrosunda yer alması durumunda tepksinin ne olacağını sorusuna ise, "Bu yarışmaya seçilmiş insanlar katılıyor. Kim gelirse gelsin herkese saygı duyarım. Orayı hak edenler zaten gelecektir. Eski sevgilim Nisa Bölükbaşı da gelebilir. Neden gelmesin? Aramızda sorun yok. O da sevilen bir yarışmacı" ifadelerini kullandı.

“Nisa'ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı"

Barış Murat Yağcı geçtiğimiz Mayıs ayında Nisa Bölük Başı ile ayrılma kararı almış, verdiği bir röportajda ise, "İlişkimizin bitme sebebi şiddetli geçimsizlik. Bitti gitti. Fotoğrafları silmedim Napayım hemen çocuk gibi sileyim mi? "Ayrıldık hemen siliyorum takipten çıkıyorum lanet olsun" böyle mi yapayım? Nisa'ya açık kapım yok. Çilingir de açamaz o kapıyı."

Nisa Bölükbaşı ise eski sevgilisine “Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur” sözleriyle karşılık vermişti.