Basketbolcu Stevan Jelovac, 32 yaşında hayatını kaybetti

Bir dönem ülkemizde de forma giyen 32 yaşındaki Sırp basketbolcu Stevan Jelovac, geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi, bu sezon transfer olduğu AEK duyurdu.

Basketbolcu Stevan Jelovac, 32 yaşında hayatını kaybetti

Yunanistan ekibi AEK, ülkemizde bir dönem Antalya BB ve Gaziantep Basketbol'da da forma giyen basketbolcu Stevan Jelovac'ın 32 yaşında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle 2 hafta boyunca idmanlara çıkamayan Jelovac, bireysel idmanlarını sürdürerek sahalara dönüşünü bekliyordu. Rahatsızlandığı idmandan sonra felç geçirdiği bildirilmişti.

Bu sezon AEK takımına transfer olan Stevan Jelovac, 3 hafta önce felç geçirmişti.

TBL ekiplerinden Gaziantep Basketbol Takımı, eski oyuncusu için taziye mesajı yayımladı.

Yapılan açıklamada, "2017-2019 sezonları arasında formamızı giyen #StevanJelovac 'ın hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine ve basketbol camiasına başsağlığı diliyoruz. Rest in peace legend" ifadeleri kullanıldı.

TBF Başkanı Türkoğlu'ndan paylaşım

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da Jelovac için başsağlığı mesajı yayımladı. Türkoğlu, "Ülkemizde de forma giyen basketbolcu Stevan Jelovac’ın acı kaybını üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim." dedi.