Başlangıcını da bilmişti! Ünlü kahin Nicolas Aujla, salgının bitiş tarihini açıkladı!

Daha önce Fransa'nın başkenti Paris'teki ünlü Notre Dame Katedrali'nin yanmasını bilen genç kahin Nicolas Aujla, koronavirüsün bitiş tarihi hakkında tahminde bulundu.

Başlangıcını da bilmişti! Ünlü kahin Nicolas Aujla, salgının bitiş tarihini açıkladı!

Kilise yangınından sonra ise koronavirüsün ismi daha duyulmamışken genç kahin Nicolas Aujla, dünyada 1 milyondan fazla can alan ölümcül bir salgının kapıda olduğunu söylemişti. 34 yaşındaki kahin, Çin ve Küba'daki depremleri, Londra'daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı bilmişti.

Aujula’nın dünya gündemine yerleşen kehanetlerinde biri ise eski Amerika başkanı Donald Trump ile ilgiliydi. Trump’ın 2020 seçimlerini kaybedeceğini ancak gidişinin büyük ses getireceğini ön görmüştü. 2019'un sonunda, 2020 yılının çok zor geçeceğini söyleyen Aujula, dünyanın dört bir yanında sokaklarda protesto gösterilerinin artarak devam edeceği kehanetinde bulunmuştu.

Koronavirüsün bitiş tarihini açıkladı

Aşı çalışmalarının hızlanması ve tüm dünyada kitleler halinde aşılanma faaliyetlerinin hızlanmasıyla koronavirüs salgının sona ereceğini düşünenlere rağmen Aujla, 2022 yılına işaret etti. Aujla, koronavirüs salgının 2022 yılında biteceğini açıkladı.

Ruhlarla bağlantıya geçiyor

Güney Londra’da yaşayan Aujla, ruhlarla bağlantıya geçtiğini ve doğaüstü görüş yeteneğine sahip olduğunu savundu. Çocukluğundan itibaren kehanetleriyle çevresindekileri şaşırtmayı başardığını söyleyen Aujla, önce hayatlarında Mısır kraliçesi, Fransız devriminde bir öğretmen, hizmetçi, geyik ve aslan olduğunu öne sürüyor. Hatta başka bir evrende yaşadığını dahi iddia ediyor.