Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, evinde ölü bulundu

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, Bursa'daki evinde ölü bulundu. Birsel'in sabah düştüğü ve 112'yi aradığı ortaya çıktı.

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Konak Sokak üzerinde bulunan 3 katlı evin önünde sabah saatlerinde bir hareketlilik yaşandı.

Site sakinleri daire kapısı önünde kanlar içerisinde hareketsiz yatan bir kişiyi görünce polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları inceleme sonucu şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Cinayet büro ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda hayatını kaybeden kişinin Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Belgin Doruk’un oğlu 54 yaşındaki Aydın Birsel olduğu belirlendi.

112’yi aramış

Aydın Birsel’in sabah 112 Acil servisi aradığı ortaya çıktı. 112’yi arayıp düştüğünü ihbar eden Birsel, gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından kendini iyi hissettiğini söylediği öğrenildi.  Hastaneye götürülmek istenen Birsel'in gitmek istemediği ileri sürüldü.

Komşuların ve görenlerin ifadesine göre Aydın Birsel, acil servis ekibi gittikten sonra Mudanya'dan İstanbul'a gitmek için taksi çağırdı. Kapının önüne gelen taksiye bineceği sırada tekrar fenalaştı.

Eve giderek elini yüzünü yıkamak istediğini söyledi. Apartmana girdi. Ancak dönmedi. Bir süre sonra komşuları Birsel’i apartmanın merdiven dairesinde kanlar içinde yatarken buldu.

54 yaşındaki Aydın Birsel'in cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.