Bengü'den anneliğini sorgulayan takipçisine sert yanıt

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü, yılbaşında sahneye çıkacağı için kendisine 'Oğlunuzla ilk yılbaşınızı beraber geçirebilirdiniz' sözleriyle tepki gösteren bir takipçilerine kayıtsız kalmadı. 'Kimse kimsenin özel alanına girmesin!' diyen ünlü şarkıcı, 'Nasıl anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın' ifadeleriyle karşılık verdi.

Bengü'den anneliğini sorgulayan takipçisine sert yanıt

2018'de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep'i bir yıl sonra kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, 1 Kasım'da da Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirmişti.

İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz günlerde yılbaşında sahnede olacağını duyurdu. Ancak 42 yaşındaki şarkıcı, "Oğlunuzla ilk yılbaşınızı beraber geçirebilirdiniz..." sözleriyle kendisine tepki gösteren bir takipçilerini yanıtsız bırakmadı.

"Kimsenin anneliğine dokunmayın!"

Dün akşam sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Bengü, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"İzin almam gerekir miydi bilmiyorum ama bu ve bunun gibi yorum yapan kadın dostlarıma toplu bir cevap yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40'ımızı çıkardıktan sonra işime dönüyorum. Çünkü ben en sevdiğim işi yaparak, çalışarak, üreterek ve şarkı söyleyerek mutluyum. Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin özel alanına girmesin! Nasıl anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!"

"Çok kolay bir doğum oldu"

Geçtiğimiz haftalarda Selim Selimoğlu ile birlikte hastaneden çıkarken objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı, "Şükürler olsun sağlıklı ve çok kolay bir doğum oldu." ifadelerini kullanmıştı.

"Zeynep kıskançlık yapmadı"

Bengü, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne-babayı paylaşırken yapabilir. Bundan sonrası bizde artık, biz ikisine de aynı sevgiyi hatta Zeynep'e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz.

"Klibimi çekip, sahnelere geri döneceğim"

Pandemi ve hamilelik süreci nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Bengü, konuyla ilgili, "Normalleşmeye geçiş yaptık ama benim hamileliğim yüzünden ben sahnelere dönemedim. En yakın zamanda klibimi çekip, döneceğim. Bu süreçte üretmeye devam ettim." demişti.

"Babalık konusunda zeynep beni tecrübelendirdi"

Selim Selimoğlu ise, "Babalık konusunda Zeynep beni tecrübelendirdi. Zeynep'in de büyüdüğünü fark ettik. Daha minik bir şeydi elimize gelince, Zeynep abla olmuş." şeklinde konuşmuştu.

"Ailemize hoş geldin"

Ünlü şarkıcı, doğum sonrası mutluluğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Hastane odasında bebeğiyle çekilen karesini yayınlayan Bengü, "Oğlum… Ailemize hoşgeldin oğlum." ifadelerini kullanmıştı.

"Selim'in hayaliydi"

Sanatçı, oğlunun adıyla ilgili, "İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior 'Selim Selimoğlu' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim'e bıraktık." demişti.