Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra'ya mı yerleşti? Açıklama geldi!

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in Londra'ya yerleştiği iddia edildi. Çiftin menajeri Ayşe Barım ise, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtti. Barım, 'İngiltere'ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem oğulları Ali'nin okulunun tatile girmesini bekliyorlar' dedi.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra'ya mı yerleşti? Açıklama geldi!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in Türkiye'yi terk ederek İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleştiği ve çocukları Ali'nin de eğitimine burada devam edeceğine ilişkin haberler basına yansıdı. Oyuncu çiftin projeleri oldukça Türkiye'de bulunacağı iddia edildi.

"İddialar doğru değil"

Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre çiftin menajeri Ayşe Barım, söylenenlerin doğru olmadığını ifade ederek "İngiltere'ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem oğulları Ali'nin okulunun tatile girmesini bekliyorlar" dedi.

3 çocukları var

2009'da evlenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in, Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları bulunuyor.

Kız bebek arzusunu her zaman dile getiren Bergüzar Korel, geçtiğimiz yıl kasım ayında Leyla'yı kucağına almıştı.

"Hiç beklemediğimiz anda geldi"

Korel kızıyla ilgili, "Dünya olarak öyle zor bir süreç yaşadık ki, artık her şeye şükreder hale geldik. Allah nasip etti. Bebek haberi hiç beklemediğimiz bir anda, sürpriz bir şekilde geldi. Bundan sonra bize laf söylemek düşmez. 'Allah da onun gücünü verecek herhalde' diyorum." diye konuşmuştu.