Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kazanamadı

Beşiktaş'ta yeni hafta yeni umutları yeşertmedi. Kasımpaşa deplasmanında 1-0 öne geçen siyah beyazlılar 82'de yediği golle 1 puana razı oldu. Ligde üst üste 5. maçından da 3 puan alamayan Kartal'ın ağır kan kaybı devam etti. Trabzonspor kazanırsa Beşiktaş'ın zirveyle puan farkı 18'e çıkacak.

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında da kazanamadı

Süper Lig’in 15. haftasının açılışında Beşiktaş deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son 4 maçtır mağlup olan siyah beyazlılar 5. maçta da kazanamadı ve 1 puana razı oldu.

Son 14 maçta sadece 2 kez kazanabilen Kartal kritik haftada yine kan kaybetti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam kararı alan Kartal yeni bir sayfa almak için çıktığı Kasımpaşa karşısında öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı.

Fırsatları cömertçe harcadı

Genç yıldızı Can Bozdoğan’ın attığı harika golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan siyah beyazlılar ikinci yarıda farkı açmak için bulduğu fırsatları cömertçe harcadı.

İkinci yarının son 20 dakikasında baskısını iyice arttıran ev sahibi Kasımpaşa 82’de bulduğu golle beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda iki taraf için de skoru değiştirecek ataklar gelmedi.

Bu sonucun ardından puanını 21’e çıkaran Beşiktaş maç fazlasıyla 9. sıraya çıktı. Son 4 maçta 2. puanını alan Kasımpaşa ise 11 puana yükseldi ancak düşme hattından uzaklaşamadı.