Boşanmaya hazırlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde bir flaş gelişme daha!

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber geldi. Hadise, 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti. Çift, sosyal medyada da birbirini takipten çıkarak fotoğraflarını sildiler.

Boşanmaya hazırlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler cephesinde bir flaş gelişme daha!

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 1 yıllık birlikteliğin ardından geçtiğimiz Mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda aile arasında gerçekleşen bir tören ile nikah masasına oturmuştu.

Hürriyet’in haberine göre, çift, son günlerde evliliklerinde kriz yaşadıkları haberleriyle gündemdeydi.

Önce bir süredir birlikte görüntü vermeyen çiftten Hadise, 3 milyon değerindeki evlilik yüzüğünü takmamaya başladı. Çok geçmeden Mehmet Dinçerler de alyanssız görüntülendi.

Ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmayan Hadise ve Mehmet Dinçerler'den kötü haber bugün geldi.

Ünlü şarkıcı, 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti ve Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk de boşanma haberini doğruladı.

Yüzüğü günlerce konuşuldu

Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

Sosyal medyada takipten çıktılar

Boşanma davası açan Hadise ve Mehmet Dinçerler, Instagram’da birbirlerini takipten çıkarırken beraber fotoğraflarını da kaldırdılar.