Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

Bradley Cooper'ın ünlü bestekâr ve orkestra şefi Leonard Bernstein'a hayat verdiği ve yönetmenliğini üstlendiği Maestro'dan ilk görseller yayınlandı. Carey Mulligan'ın Cooper'a eşlik ettiği film, 2023 yılında Netflix'te yayınlanacak.

Maestro'dan ilk görseller yayınlandı

2018 yılında dünya genelinde 436 milyon dolar hasılata ulaşan ve 8 Oscar adaylığına layık görülen Bir Yıldız Doğuyor (A Star is Born) ile ilk senaristlik ve yönetmenlik deneyimini yaşayan Bradley Cooper'ın kaleme alıp yönettiği ikinci filmi Maestro'dan ilk görseller yayınlandı.

7 Emmy, 2 Tony, 16 Grammy ödülüne sahip, 20. yüzyılın en ünlü orkestra şefi ve bestekârlarından biri olan Leonard Bernstein'ın hayatının farklı dönemlerini odağına alacak olan Maestro'da, Cooper müzisyene hayat verirken, Bernstein'ın eşi Felicia Montealegre'ı ise ünlü oyuncu Carey Mulligan canlandırıyor.

Maya Hawke ve Matt Bomer'ın da kadrosunda yer aldığı filmden yayınlanan ilk görüntülerde, Cooper'ın Bernstein'ın 40'lı yaşlarının yanı sıra yoğun bir makyaj çalışması vesilesiyle yaşlılığına da hayat verdiği görülüyor.

Bradley Cooper, A Star is Born'dan beri Maestro'nun senaryosu üzerinde çalışırken, ilk etapta filmi Steven Spielberg'in yönetmesi planlanıyordu.

Cooper, geçtiğimiz yıl başrolünde yer aldığı Kabus Sokağı'nın (Nightmare Alley) yapımcısı olarak filmin En İyi Film adaylığıyla bir Oscar adaylığı daha kazanmış, yine geçen sene yer aldığı Licorice Pizza filmindeki kısa rolüyle övgü toplamıştı. Cooper, son 10 yıl içerisinde oyuncu, senarist ve yapımcı kimliğiyle toplamda 9 Oscar adaylığına layık görüldü.

Çekimleri süren Maestro'nun, 2023 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanması bekleniyor.