Britney Spears ile Sam Asghari evlendi! Eski eşi Jason Alexander düğünü bastı!

Britney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile evlendiği sırada, şarkıcının eski eşi Jason Alexander, düğüne zorla girmeye çalıştı. Alexander, arama kaydı gerekçesiyle törende polisler tarafından gözaltına alındı.

Britney Spears ile Sam Asghari evlendi! Eski eşi Jason Alexander düğünü bastı!

Babası Jamie Spears'a karşı 13 yıldır verdiği vasilik mücadelesini kazanan Britney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu.

Geçtiğimiz ay bebeklerini kaybettiklerini açıklayan ve ardından, "O hazır olduğunda gelecek." diyen çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Düğüne zorla girmeye çalıştı

TMZ'nin haberine göre; Yaklaşık 100 kişinin katıldığı törene Spears'ın ilk eşi Jason Alexander'ın zorla girmeye çalışması damga vurdu. Şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Alexander, Los Angeles’ta düzenlenen düğünü engellemeye çalıştı.

Gözaltına alındı

The Guardian'da yer alan detaya göre; O anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan Alexander, başka bir bölgede arama kaydı olduğu için de gözaltına alındı.

"O benim tek eşim"

Yaşananların ardından Jason Alexander’ın polise, "O benin ilk eşim, tek eşim... Düğünü durdurmak için geldim." dediği belirtildi.

"İğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı"

Britney Spears'ın avukatı Mathew Rosengart ise, USA Today'e yaptığı açıklamada "Jason Alexander, elleri kelepçeli olarak gözaltına alındı ve iğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende..." şeklinde konuştu.

Britney Spears ile Sam Asghari evlendi! Eski eşi Jason Alexander düğünü bastı!