Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu, sahil turuna çıktı

Önceki gün spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile birlikte Bebek'te objektiflere yansıyan Burçin Terzioğlu, özel hayatıyla alakalı soruları yanıtsız bıraktı. Ünlü oyuncu, gazetecilere 'İlişkimizi konuşmuyoruz' demekle yetindi.

Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu, sahil turuna çıktı

Oyuncu Burçin Terzioğlu, önceki gün Bebek'te sevgilisi Umut Duygu ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; basın mensuplarıyla sohbet eden Terzioğlu, "Hava güzel. Biraz yürüyelim, sahil havası alalım istedik." şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, "Sizi ekranlarda görmeyi özledik. Görüştüğünüz bir proje var mı?" sorusuna Burçin Terzioğlu, "Şu anda netleşen bir şey yok ama görüşmelerim devam ediyor. Televizyon da olabilir, dijital de olabilir." dedi.

"İlişkimizi konuşmuyoruz"

Ünlü oyuncu, yolunda giden özel hayatıyla alakalı sorulara ise, "İlişkimizi konuşmuyoruz." demekle yetindi. Çift, ardından yürüyüşlerine kaldıkları yerden devam etti.

Aşk 2018'de bitti

Oyuncu İlker Kaleli ile 3.5 yıllık ilişkisini 2018 yılında noktalayan oyuncu Burçin Terzioğlu, aşk orucunu 2020'de bozmuştu. Terzioğlu, spor eğitmeni Umut Duygu ile yeni bir birlikteliğe yelken açmıştı.

"Burada ne işiniz var?"

Filipinler'deki tatillerini noktalayan çift, 2 yıl önce İstanbul Havalimanı'nda görüntülenmişti. Muhabirleri karşısında görünce şoke olan Umut Duygu, sevgilisinden uzaklaşırken, Burçin Terzioğlu ise, "Sabahın bu saatinde burada ne işiniz var?" diyerek, şaşkınlığını dile getirmişti.

"Kimseyi aldatmıyorum"

Gazetecilerin, "Burçin Hanım hayırlı olsun. 3,5 yıl aradan sonra bir ilişkiye başladınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Terzioğlu, "Şu an çok yorgunum. Özel hayatımla ilgili hiçbir zaman konuşmadım. Her şey gördüğünüz gibi... Ben ne kaçıyorum, ne saklanıyorum, ne de gizleniyorum. Gizleyecek bir şeyim yok. Kimseye yalan söylemiyorum. Kimseyi aldatmıyorum. Hayatımı yaşamaya çalışıyorum." yanıtını vermişti.

"O konulara girmeyelim"

Ünlü isim, muhabirlerin, "Aldatmıyorum.' dediniz. Birilerine gönderme mi yaptınız?" sorusuna ise, "O konulara hiç girmeyelim. Başkasının hayatı artık beni hiç ilgilendirmiyor." açıklamasını yapmıştı.