Burcu Esmersoy'un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 3 gün önce yeni aşkıyla ilk kez görüntülenmişti. Erkek arkadaşının adını açıklamamayı tercih eden ünlü sunucunun sevgilisinin oyun yazılımları yapan Nazım Akmandil olduğu öğrenildi.

Burcu Esmersoy'un gizemli sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı

2019 yılında iş insanı Berk Suyabatmaz'dan boşanan sunucu Burcu Esmersoy (45), aşk orucunu bozmuştu. Esmersoy, üç gün önce yeni sevgilisiyle birlikte ilk kez Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı.

Gizemli sevgilisinin kimliği ortaya çıktı

"Artık 'Hayırlı olsun' deyin. İlişkimiz uzun zamandır var." şeklinde konuşan Esmersoy, "Yakalanmadan iyi idare etmişiz. Beyefendiyi sormayın. Tanımaya gerek yok." sözleriyle sevgilisinin adını açıklamamıştı. Ancak Burcu Esmersoy'un gizemli aşkının kimliği ortaya çıktı. Ünlü sunucunun sevgilisinin mobil oyun yazılımları yapan Nazım Akmandil olduğu öğrenildi.

Aradığı mutluluğu yine bulamadı

Massimo Cusimano'dan 2008'de boşandıktan 10 yıl sonra Berk Suyabatmaz ile nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, aradığı mutluluğu yine bulamamıştı. Suyabatmaz ile Esmersoy, 2019'da yollarını ayırmıştı.

4 ay süren aşk

Suyabatmaz'dan boşandıktan sonra Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açan Esmersoy'un ilişkisi sadece 4 ay sürmüştü. Çiftin, Burcu Esmersoy'un işkolik olması nedeniyle birlikteliklerini sonlandırdıkları öğrenilmişti.

"Kariyerimde en iyi noktadayım"

Öte yandan daha önce sektörde yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü isim, "Arkadan iş çevirme, kuyu kazma müsabakaları çok oldu. Fakat duruşumun ve çalışma azmimin ön planda olması sebebiyle hep bir noktada çabaları sonuçsuz kaldı ve savuşturuldu. Kariyerimde şu anda olunabilecek en iyi noktadayım." demişti.

"Çocukken orman mühendisi olmak isterdim"

Esmersoy, ayrıca, "Çocukken orman mühendisi olma hayalim vardı." ifadelerini kullanmıştı. Yaz insanı olduğunu ve enerjisini güneşten aldığını söyleyen Burcu Esmersoy, "Ayda bir tam günümü yüz, vücut ve saç bakımına ayırıyorum, kendimi ödüllendiriyorum." diye konuşmuştu.