Cumartesi günü evlenmişlerdi! Neden fotoğraf paylaşmadılar? İlk açıklama geldi!

atv'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlendi. Nikahtan gelecek fotoğraf merakla beklenirken Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk açıklama geldi.

Cumartesi günü evlenmişlerdi! Neden fotoğraf paylaşmadılar? İlk açıklama geldi!

Müge Anlı, atv ekranlarında yaptığı programla, reyting rekorları kırıyor. Cinayetleri ortaya çıkarması ve kayıpları bulması nedeniyle sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimlerin başında gelen Müge Anlı, canlı yayında yaptığı özel hayat açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

49 yaşındaki Müge Anlı, geçtiğimiz hafta canlı yayında evleneceğini açıklamıştı.

"Herkes evleniyor, abartmaya gerek yok"

Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' açıklamasını yaptı.

Evlendiler

Müge Anlı, Cumartesi günü hayatını Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirdi.

Müge Anlı'dan gelecek olan nikah kareleri ise büyük bir merakla beklenirken Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"Gizli tutmamızın sebebi..."

Yüzbaşıoğlu, "Törenimizle ilgili fotoğrafları çok merak ediyorsunuz. Bununla ilgili çok mesaj alıyorum. Öncelikle söylemek istiyorum ki bu süreci gizli tutmamızın sebebi sosyal medyada adıma açılmış çok sayıda sahte hesap olması ve insanların yanlış bilgilendirilmesidir. Adıma açılmış sahte hesaplar kapatılıktan sonra bu görüntüler sizlerle paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü Müge Anlı ile evlenmişti! Neden fotoğraf paylaşmadı? Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan ilk açıklama geldi!