CZN Burak, Türkiye'nin en çok beğeni alan Instagram profili oldu

Çektiği videolar ile milyonlarca takipçi kazanan CZN Burak (Burak Özdemir), Instagram'da kırılması oldukça zor bir rekora imza attı.

CZN Burak, Türkiye'nin en çok beğeni alan Instagram profili oldu

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Instagram, yılın enlerini açıkladı. Çeşitli kategorilerde en başarılı hesapları açıklayan şirketin 2021 listesine bir Türk damga vurdu.

Platformda çeşitli yemek ve tatlı videoları ile adını duyuran ve oldukça başarılı olan CZN Burak, 2021’de dünyanın en çok beğeni alan hesaplarından biri oldu.

Türkiye’nin en çok beğeni alan Instagram profili CZN Burak oldu

Çektiği videolar ile eşine az rastlanır bir başarıya imza atan ünlü fenomen, bu yıl aldığı 275 milyon beğeni ile Türkiye’de birinci oldu. Ancak bu oran sadece ülkemiz standartlarında bir başarı değil. Aldığı etkileşim onu dünyanın en çok beğeni alan 10. Instagram hesabı yapmayı da başardı.

Shift Delete’te yer alan habere göre, neredeyse tüm dünyadan hayranlarına teşekkür eden CZN Burak, Instagram’da yayınladığı tebrik mesajında hayranlarına teşekkür eden Burak Özdemir, “CZN farkıyla sizlerin destekleri ile 275 milyon beğeni ile 2021 yılında Instagram’ın Türkiye’de en çok beğeni (like) alan, Dünyada ise ilk 10 profil arasındayız. Teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Pek çok ünlü ile fotoğrafı bulunan CZN Burak’ın an itibariyle sahip olduğu takipçi sayısı ise 30.3 milyon. Sadece 1574 gönderisi olduğunu düşünürsek bunun ne kadar büyük bir başarı olduğunu bir kez daha anlıyoruz.