Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı

Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene Eylül ayında şiddet gerekçesiyle sonlandıran Damla Ersubaşı, eski eşini affetti. Oyuncu, 'Birlikte tekrar bir yola çıktık. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Hayatta her şey olabilir. Kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz' açıklamasını yaptı.

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturmuştu.

Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, 2020'de olaylı bir şekilde boşanmıştı. 'İhanet' ve 'şiddet' iddiaları sonrası yollarını ayıran ikili, aralarındaki buzları eritti.

"Birlikte tekrar bir yola çıktık"

Eski eşiyle barışan Ersubaşı, konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı. Keser ile birlikteliklerine yeni bir şans verdiğini duyuran oyuncu, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir.

Anlaşamadığımız, ortak noktaya varamadığımız konular oldu. Bizim Mustafa ile en büyük ve hatta şu anda baktığımda tek sorunumuz Mustafa'nın öfkesi ve siniriymiş. Bazı şeylerin gerçeği yansıtmadığını her zaman söylemiştim. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz.

Mustafa'nın özellikle öfke kontrolünü fark etmesi ve düzeltmek için elinden geleni yapması sevgimi de, saygımı da arttırdı. Hayatta her şey olabilir ve kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz. Yaşandı ve bitti... Sizden tek ricam her fikre, her düşünceye insanın saygım var. Sadece lütfen bunu kimseyi kırmadan, üzmeden yapalım. Olur mu? Üslup her şeydir...”