Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, tek celsede boşandı

TV'deki MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden olan ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı.

Danilo Zanna ile Tuğçe Demirbilek, tek celsede boşandı

MasterChef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Mahkeme çiftin çocukları için ortak velayet kararı verdi. Zanna istediği zaman çocuğunu görebilecek.

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre İstanbul 17. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek avukatlarıyla geldiler. Duruşmaya gizlilik nedeniyle basın mensupları alınmadı.

Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in protokol kapsamında boşanmalarına karar veren mahkeme çiftin 8 yaşındaki çocukları için ise ortak velayet kararı aldı. Buna göre Danilo Zanna istediği zaman çocuğunu görebilecek, çocuğunun eğitim,sağlık ve tüm masraflarını karşılayacak.

Anlaşmalı boşandılar

Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi. Zanna'nın avukatı Altın Mimir ise "Tanıkların müşterek çocukları var, anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek oğulları için her zaman bir arada olacaklar" dedi.

Bir dahakine!

Danilo Zanna adliyeden ayrılırken bir memurun çay içelim teklifine ''İnşallah bir dahakine'' dedi. Zanna daha sonra "Aman aman bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Yanlış söyledim" dedi.