Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a olay yaş göndermesi!

Özel hayatı, fit hali ve güzelliğiyle her daim adından söz ettirmeyi başaran sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Samyeli, Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi sorulunca dikkat çeken bir cevap verdi.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a olay yaş göndermesi!

Eski haber spikeri Defne Samyeli, oyunculuk kariyerinin ardından şimdilerde şarkıcılık yapıyor. İddialı sahne kostümleri ve paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren 49 yaşındaki güzel, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, yaklaşık dört saat mekanda arkadaşıyla sohbet eden Samyeli, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a olay yaş göndermesi!

"İşine özenerek yaklaşan birisi"

Beğeni alan tarzı hakkında "Beğenilmesi hoşuma gidiyor" diyen şarkıcı, Gülşen'in tartışma konusu olan sahne kostümleri hakkında ise, "Takip edemiyorum ama beğeniyorum, işine özenerek yaklaşan birisi. İşine özenerek yaklaşan herkesin takdir edilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kendisinin sahne kostümlerini eleştirenlerin olmadığını söyleyen Samyeli, sahnelerinin yoğun geçtiğini belirtti. Müzikal tiyatroyu sevdiğini, müzik üzerine eğitimler aldığını ve yurt dışı sahnelerinin de olduğunu anlatan şarkıcı, dört saatlik uykuyla ve yoğun tempoyla çalıştığını söyledi.

"Tek kelimeyle muhteşemsin"

Önceki günlerde bir moda çekimi gerçekleştiren Samyeli, yayınladığı pozlarla binlerce beğeni almıştı. Ünlü ismin takipçileri; "Daha ne kadar güzelleşmeyi düşünüyorsun? Haksızlık bu", "Tek kelimeyle muhteşemsin" şeklinde övgü dolu yorumlar yazmıştı.

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a olay yaş göndermesi!

"Güven konusunda ayrım yapılmaması gerekir"

Erkeklere güveninin kalmadığı yönünde bir açıklamada bulunmadığını söyleyen Defne Samyeli, "Güven konusunda kadın-erkek ayrımı yapılmaması gerekir, önce insanların aynada kendilerine bakıp ne kadar güvenilir ya da güvenilmez olduklarını tartmaları gerekir" diye konuştu.

Şarkıcı, kendi kişisel yolculuğuna önem verdiğini, her yaşadığı olayda insanlarla olan ilişkilerinin ne anlattığına baktığını ve olumsuzluklar karşısında başka birilerini, başka şeyleri suçlamanın kolay olduğunu da belirtti.

Cem Yılmaz cevabı

Son dönemde sık sık konuşulan 'ilişkilerdeki yaş farkı' konusu ve eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın, yeni sevgilisi Rüya Demirbulut ile arasındaki yaş farkı sorulan Samyeli, şu ifadeleri kullandı:

"Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerektir, bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez."

Defne Samyeli'den Cem Yılmaz'a olay yaş göndermesi!

21 yaş küçük aşk!

Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Cem yılmaz, geçtiğimiz günlerde yeni kız arkadaşı Rüya ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. 48 yaşındaki komedyen, dijital platformda yayınlanacak ‘Erşan Kuneri’ dizisinde kamera karşısına geçtiği, kendisinden 21 yaş küçük genç oyuncu ile mekandan çıktıktan sonra Levent’teki evine geçmişti.

"Olduğu zaman düşünürüz"

Şarkıcı, kendi kızları böyle bir ilişkiye başlarsa ne yapacağının sorulması üzerine, "Bunun hakkında hiç düşünmedim, olduğu zaman düşünürüz. Yaş farkı var, yaş farkı var. Kimin olduğu daha önemli, hayatlarında ne istedikleri, ne katacakları... Daha çok ona yoğunlaşıyorum" yanıtını verdi.

"Ortada konuşulacak bir konu yok"

Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde çıkan Onur Arıkan ile aşk yaşadığı sorularına ise, "İsimler üzerinden konuşmak istemiyorum, sahneme herkes geliyor ama yakalandı şeklinde çıkan haberleri sevmiyorum. Ortada konuşulacak bir konu yok çünkü" diye cevap verdi.

Ne olmuştu?

Defne Samyeli ile iş insanı Onur Arıkan birlikte görüntülenmişti. İkili, önceki gece Samyeli’nin sahne aldığı mekanda, gece boyunca birbirlerinin gözlerine bakarak şarkılar söylemişlerdi. Çift, gece sonunda mekandan birlikte çıkacağı sırada kapıda basın mensuplarının olduğunu duyunca, hedef şaşırtmayı denese de başarılı olamamıştı.

Basın mensuplarının "Onur Arıkan ile aşk haberleriniz çıkmıştı, bugün de sizi izlemeye geldi. Hayırlı olsun, yeni ilişkiniz hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna Samyeli, "Özel hayatımla ilgili konuşmayacağım" diyerek uzaklaşmıştı.

Onur Arıkan'ın ise gece sonunda bir kadın ile taksiye binerek, başka bir mekanda eğlencesine devam etmiş izlenimi vermeye çalışması da dikkat çekmişti.