Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu barıştı

Geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturan Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu tartışma yaşamış ve ayrılık kararı almıştı. Ünlü çift aralarındaki buzları eritti.

Ece Erken ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu barıştı

Ece Erken’in evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla aşk yaşadığı haberleri uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı.

Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren çift, geçtiğimiz haziran ayında Bodrum'da nikah masasına oturdu. Balayı için başka bir yeri tercih etmeyen aşıklar, yaz boyunca da Bodrum'da tatil yaptı.

Birbirlerini sildiler

Ancak çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Bu dedikoduyu güçlendiren detay da ikilinin Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakıp, Erken'in eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları da kaldırmasıydı. Ünlü sunucu ayrıca, Instagram profilindeki 'Myazıcıoğlu' soyadını da sildi. Bu hamlelerden sonra çiftin hakkında, boşanacağı ileri sürüldü.

Haberler karşısında sessiz kalan Ece Erken, oğlu Eymen'i de alıp tatile çıkarken, Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabını kapattı.

Barışma fotoğrafı

Ancak ünlü çift aralarındaki buzları eritti. Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve kızları ile oğlu Eymen'in yer aldığı bu fotoğrafa 'nazar boncuğu' emojisi koyarak, eşiyle barıştığını duyurdu. Ünlü sunucu, ayrıca Instagram profiline 'Mahmutyazıcıoğlu' soyadını da ekledi.

Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu

3. kez nikah masasına oturdu

Erken, 2007–2009 yılları arasında Tuncer Öztarhan, 2014-2015 yılları arasında ise Serkan Uçar ile evlilik yaşamıştı. Erken'in Uçar ile birlikteliğinden Eymen (6) adında bir oğlu bulunuyor.

"Evlilikten korkuyorum"

Erken, “Evlenmek istiyor musunuz” sorusuna şu yanıtı vermişti:

"Yok desem de evet desem de yalan olur. Evlilik konusunda kafam çok karışık. İki kere evlenip boşandım. Şimdi ki beraberliğimden de evlilik teklifi aldım. Ama evlilikten korkuyorum. Evlilik konusunda başarılı değilim. Sevgiliyken kapıyı vurup gidiyorsun, öyle bir gücün var ama evliyken yok. Sanki kelepçe takmak gibi geliyor bana. Çok sevdiğin insanla evlenmek çok ayrı bir şeydir eminim. Kapım evliliğe aralık ama tam açık değil."