Ece Erken'in gizemli paylaşımının sırrı çözüldü

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle yıkılan Ece Erken, sosyal medya hesabından Fayyem yazılı bir paylaşım yaptı. Erken, gizem dolu paylaşımındaki Fayyem'in Mahmutyazıcıoğlu'nun çok sevdiği babaannesinin adı olduğunu açıkladı. Fayyem aynı zamanda Mahmutyazıcıoğlu'nun teknesinin de adı.

Ece Erken'in gizemli paylaşımının sırrı çözüldü

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ocak ayında gittiği balıkçıda alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiler tarafından öldürüldü. Eşinin ölümüyle yıkılan Ece Erken, önceki gün Instagram hesabında yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı.

Fayyem paylaşımı merak edildi

Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından sosyal medya hesabından sık sık eşiyle ilgili paylaşımlar yapan Ece Erken, önceki gün bir kağıda yazdığı "Fayyem" kelimesini paylaştı. Ünlü sunucunun bu ifadeyle ne mesaj verdiği sosyal medyada tartışma yarattı.

Haber

"Fayyem Şafak'ın babaannesinin adı"

Kelimenin merak edilmesinin ardından Instagram hesabından açıklama yapan Ece Erken, "Fayyem... Eşimin hayatta en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı, bütün hislerimi kendim için kendimi rahatlatmak için kağıda kaleme döktüm ve adına "Fayyem" dedim, eşimi büyüten, 20'li küsür yaşlara kadar aynı odada yattığı, yaşadığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum. Ve şu an Allah'ım Şafak'ımı en sevdiğiyle bir araya getirdi. Onun adına mutlu oldum. Şimdi ne mutludur tanıdığım Şafak. Çok özlüyordu babaannesini. Kendisini büyüteni, en sevdiğiydi. Neyse ki artık birlikteler. Dualarım sizinle" ifadelerini kullandı.

Haber

Mahmutyazıcıoğlu'nun teknesinin adı

Ece Erken'in paylaştığı Fayyem'in aynı zamanda Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun teknesinin adı olduğu öğrenildi. Erken ve Mahmutyazıcıoğlu, o teknede birlikte tatil yaparken objektiflere takılmıştı.

Haber

Haber