Ed Sheeran ile Cherry Seaborn bebeklerinin adını açıkladı

3 yıl önce evlenen Ed Sheeran-Cherry Seaborn çifti, ikinci bebeklerinin adını duyurdu. İkili, çocuklarına Jüpiter ismini verdiklerini ifade etti.

Ed Sheeran ile Cherry Seaborn bebeklerinin adını açıkladı

Dünyanın en çok kazanan sanatçıları arasında gösterilen şarkıcı Ed Sheeran, 2019 yılında Cherry Seaborn ile nikah masasına oturmuştu.

2020'de Lyra Antarctica Seaborn Sheeran'ı kucaklarına alan çiftin ikinci çocukları ise geçtiğimiz mayısta dünyaya gelmişti.

Bugüne kadar kızlarının ismini açıklamayan ikili, bebeklerine "Jüpiter" ismini koyduklarını duyurdu.

Ed Sheeran ile Cherry Seaborn bebeklerinin adını açıkladı

"Bulutların üzerinde hissediyoruz"

Grammy ödüllü şarkıcı, daha önce kızı Lyra Antarctica Seaborn'un çoraplarını paylaşarak, duygularını şu şekilde dile getirmişti:

"Sizinle paylaşmak istediğim kişisel bir haberim var. Geçtiğimiz hafta eşim Cherry, güzel ve sağlıklı kızımız Lyra Antartika Seaborn Sheeran’ı dünyaya getirdi.

Anne ve bebeğin durumu gayet iyi. Bulutların üzerinde hissediyoruz. Bu dönemde mahremiyetimize saygı duyacağınızı umuyoruz. Geri dönme zamanı geldiğinde görüşmek üzere."

Ed Sheeran ile Cherry Seaborn bebeklerinin adını açıkladı

"Telefon taşımıyorum"

Öte yandan Sheeran, 7 yıldır cep telefonu kullanmadığını da itiraf etmişti.

Ed Sheeran, YouTube'da yayınlanan 'The Collector's Edition' adlı programda Ben Clymer'ın sorularını yanıtlamıştı.

Clymer, Ed Sheeran'ın telefon taşımadığından bahsederek, "Böyle bir dönemde telefonsuz yaşayabilmeniz dikkat çekici!" demişti.

Bunun üzerine İngiliz şarkıcı da, "Telefon taşımıyorum. 2015'ten beri telefonum yok." ifadelerini kullanmıştı.

"Çok bunalmıştım"

"Telefondan gerçekten ama gerçekten çok bunalmıştım." diyen Ed Sheeran, çok fazla telefona odaklanmanın kendisini zihnen yorduğunu dile getirmişti.

Sheeran, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"Diğerleriyle temasımı çok kesmedim, sadece bu teması sınırladım. Birkaç günde bir oturup dizüstü bilgisayarımı açıp bir seferde 10 e-posta yanıtlıyorum. E-postaları gönderiyorum ve bilgisayarımı kapatıyorum. Sonra hayata geri dönüyorum ve bunalmış hissetmiyorum."

"Zihinsel sağlığım iyiye gitti"

Ed Sheeran, programda sevdiklerine daha fazla vakit ayırmaktan hoşlandığını ve zihinsel sağlığının o dönemki değişiklikle iyiye gittiğini belirtmişti.

Ünlü şarkıcı, 2015'te Instagram hesabında paylaştığı gönderide dünyaya bir ekrandan bakar hale geldiğini ve bu nedenle telefon kullanmaya ara vermek istediğini söylemişti.