Emre Kıvılcım ile Yulduz Rajabova'nın aşk yaşadığı ortaya çıktı

atv'de yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde birlikte rol alan Emre Kıvılcım ile Yulduz Rajabova'nın aşk yaşadığı ortaya çıktı. Sürpriz aşkı, Kıvılcım'ın sosyal medya paylaşımı ele verdi.

Emre Kıvılcım ile Yulduz Rajabova'nın aşk yaşadığı ortaya çıktı

Magazin Mahallesi'nin özel haberine göre, ünlü oyuncu Emre Kıvılcım’ın bir süredir meslektaşı Yulduz Rajabova ile aşk yaşadığı öğrenildi. Çiftin aşkı, Kıvılcım’ın sevgilisi Rajabova’nın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.

Kıvılcım, sevgilisi Yulduz Rajabova ile çekildiği karesini Instagram hesabından “İyi ki doğdun sevgilim” notu ile paylaştı.

İkili, atv’de yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin adlı dizide birlikte rol almıştı. Yulduz Rajabova, dizide Kutlu Bike; Emre Kıvılcım ise, Celaleddin Harzemşah rolü ile izleyici karşısına çıkmıştı.

İlk ekran deneyimini beyazperde 2013 yapımı Khazon adlı sinema filmi ile gerçekleştiren Rajabova, Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde canlandırdığı Kutlu Bike rolü ile Türkiye’de oldukça popüler hale gelmişti.

23 Aralık 1989 yılında Özbekistan’ın Navoi kentinde dünyaya gelen Yulduz Rajabova, Özbekistan Devlet Sanat ve Medeniyet Enstitüsü Taşkent Devlet Sanat Enstitüsü Tiyatro Bölümü’nde eğitim alarak buradan mezun oldu.

Çocukluk yılları ve öğrenim hayatı Navoi’de geçen Yulduz Rajabova, Özbek tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu olarak dikkat çekiyor.