Esra Erol'da TikTok rezaleti! Dolandırdığı adamı 'Keriz-3' diye kaydetmiş!

ATV Esra Erol'da TikTok'ta dans ederek geçimini sağladığını ve eşinin de bu durumdan memnun olduğunu ifade eden Gülten Hanım'ın anlattıkları herkesi şoke etti.

Esra Erol'da TikTok rezaleti! Dolandırdığı adamı 'Keriz-3' diye kaydetmiş!

Esra Erol'da TikTok'ta dans ederek geçimini sağladığını ve eşinin de bu durumdan memnun olduğunu ifade eden Gülten Hanım, Ramazan Çakmak isimli şahsın maddi manevi hayatını karattığını ve telefona kendisini 'Keriz-3' diye anlattığını anlatınca herkesin ağzı açık kaldı.

ATV'de gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol'un programına çıkan evli ve 2 çocuk annesi Gülten Hanım, TikTok uygulaması üzerinden insanları dolandırdığını hatta oradan tanıştığı Ramazan isimli kişinin 3 araba parasını yiyerek hayatını kararttığını itiraf etti, hem sunucu Esra Erol'un hem de tüm stüdyonun ağzı açık kaldı. Sevgilisi Ramazan ve eşini istemediğini söyleyen Gülten Hanım, "Bana sahip çıkın" diyerek Esra Erol'dan yardım istedi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Canlı yayına çıkan Gülten Hanım, kendisiyle ilgili peş peşe itiraflarda bulundu.

'Çok pişmanım!'

TikTok üzerinden yayınladığı dans videolarıyla insanların parasını aldığını söyleyen Gülten Hanım, çok pişman olduğunu belirtti. Eşi, çocukları ve torunlarıyla güzel bir hayat yaşadığını söyleyen Gülten Hanım, TikTok uygulaması açtıktan sonra hayatının değiştiğini anlattı.

"Çok paralar kazandım ama birçok kişinin de hayatını kararttım"

TikTok'ta dans videoları paylaşıp canlı yayınlar açarak takipçi sayısını arttırdığını söyleyen Gülten Hanım, "Çok paralar kazandım ama birçok kişinin de hayatını kararttım" dedi.

"Ramazan'ın 3 araba parasını yedim"

Uygulama üzerinden Ramazan Çakmak isimli biriyle tanıştığını söyleyen Gülten Hanım, "Ramazan canlı yayınlarda bana çok para gönderiyordu. Hatta o bana çok para göndermesin diye yayını kapatıyordum. Ramazan'ın 3 araba parasını yedim. Evli olduğumu falan da biliyordu. Ondan özür diliyorum. Onu kandırdığım için de telefonda Keriz 3 diye kaydettim" dedi.

"Dolandırılmadım, paraları kendi isteğimle gönderdim"

Gülten Hanım'ın iddialarının ardından canlı yayına bağlanan Ramazan Çakmak, ise "Gülten Hanım'ın evli olduğunu bilmiyordum. Dolandırılmadım, paraları kendi isteğimle gönderdim. Bana evli olduğunu buluşunca söyledi" ifadelerini kullandı.

 "Eşim 'Ramazan'ı beraber dolandırdık' diyor ama kesinlikle yalan"

1,5 yıldır Ramazan Çakmak ile ilişkisi olduğunu söyleyen Gülten Hanım, boşanma davası açtığı eşiyle de canlı yayında yüzleşti. Telefonla yayına bağlanan Ali Bey, "Eşim 'Ramazan'ı beraber dolandırdık' diyor ama kesinlikle yalan. Eşim paraya boğulduğu için ne yaptığını bilmiyor" dedi.

Eşinin sözlerine sinirlenen Gülten Hanım ise "Adam olup da yaptırmasaydın. Alıp o telefonu kırsaydın" diyerek isyan etti.

"Eşimi de Ramazan'ı da hayatımda istemiyorum"

Ali Bey'in TikTok üzerinden para kazandığını ve insanları kandırdığını bilmesine rağmen kendisine karşı gelmediğini sözlerine ekleyen Gülten Hanım, "Eşimi de Ramazan'ı da hayatımda istemiyorum. Eşime boşanma davası açtım ama çekişmeliye döndü" dedi.