ÖZEL HABER - Ünlü sunucu Derya Uğur Öner, uzun yıllar yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı ‘Gezgin’ isimli televizyon programı ile adını milyonlara duyurmayı başardı. Öner, şu aralar farklı bir sektöre adım atmanın heyecanını yaşıyor. Kısa süre önce ticarete atılan güzel sunucu, kendi kozmetik firmasını kurdu.
BBO Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, BloombergHT'de hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Aslı Şafak'la İşin Aslı'nın konuğu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul oldu.
Sunucu Esra Erol, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu.
Süperhaber Yazarı Prof. Dr. Nuran Yıldız, FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'yi beklediğinden başarılı bulduğunu söyledi ve beş uyarısını yazısında sıraladı.
İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile dolu dizgin aşk yaşayan Can Yaman, sevgilisine evlilik teklifinde bulundu. Aldığı teklif karşısında havalara uçan Leotta'nın Yaman'a evet dediği öğrenildi.
Geçtiğimiz ay yaşamını yitiren Larry King'in ölüm belgesi, ölüm nedeninin koronavirüs değil sepsis olduğunu ortaya koydu.
Amerikalı televizyon sunucusu Chelsea Handler, karlar içinde çırılçıplak poz verdi. Takipçilerine cesur pozuyla yine kitap önerisinde bulunan Handler, daha çok vücuduyla ön plana çıktı.
Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan şarkıcı Songül Karlı, evliliğiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Sunuculuğunu yaptığı programda evlenen Karlı, ‘İzdivaç programım 89. olunca yapımcılar geldi, 'Artık evleneceksin' dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi, 40 kere kolilerini kapıya koydum’ ifadelerini kullandı.
Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, kendi formatı olan ‘Çatlak Patlak Muhabbetler’ adlı talk show'u için ilk bölüm çekimini gerçekleştirdi. Sönmezer'in ilk konuğu ise Yusuf Güney oldu.
En son OlayTV’de haber bülteni spikerliği yapan Buket Güler'in TV kapandıktan sonraki yeni adresi belli oldu.
KRT TV'de Kent ve Yaşam programını hazırlayıp sunan Osman Güdü, Kartal'daki ofisinin önünde saldırıya uğradı. Başına 9 dikiş atılan Güdü, bu geceyi hastanede müşahede altında geçirecek.
İtalyan sunucu Diletta Leotta ile aşkı dolu dizgin devam eden oyuncu Can Yaman, bir yandan da yeni dizisi Sandokan için hazırlık yapıyor.
Geçtiğimiz haftalarda yakalandığı koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırılan Ünlü televizyoncu Larry King, 87 yaşında hayata veda etti.
Korona virüsü nedeniyle 10 gün önce hastaneye kaldırılan sunucu Okan Karacan'dan güzel haber geldi. Taburcu olan Karacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Son dönemde yaşadıkları ilişkiyle gündemden düşmeyen Ece Erken ile avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan çift, yeniden bir araya geldi
İtalyan basını tarafından Can Yaman'ın yeni aşkı Diletta Leotta ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı: Eski sevgilisini kıskandırıyor.
İtalya'nın en ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ve oyuncu Can Yaman'ın aşk yaşadığı öne sürüldü.
Geçtiğimiz yıl Kanal D'den ayrılan sunucu Buket Aydın, Haber Global ekranlarında yayınlanacak ‘Buket Aydın ile Koltuk’ programıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü sunucu yeni işiyle ilgili ‘Birbirinden iyi konuklarla her hafta gündemi biz belirleyeceğiz. Çok heyecanlıyım ve mutluyum’ dedi.
Ünlü sunucu ve şarkıcı Tuğba Özay, önceki gün Cevizlibağ’da bulunan Çiğkötfe Dükkanı’nı ziyaret etti. Mekanda bir ara Ömer Usta ile çiğköfte yoğuran Özay, 'Ben her şeyin en doğalı ve lezzetli olanının böyle peşindeyim. Çiğköfte’nin ayrıca zayıflatma özelliği var' dedi.
Bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan ünlü sunucu Okan Karacan, durumu kötüleşince hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından olayı duyuran Karacan, ‘İyi hissediyorum ama gerçekten çok ağır bir durum’ dedi.
Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Mustafa Rahman Tohma ile evleneceğini duyurdu. Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Serengil, şaşırtıcı bir açıklama yaparak ‘Mustafa ile hiç sevgili olmadık, hala arkadaşız’ dedi. Şarkıcı ayrıca, Mustafa Rahman Tohma ile önümüzdeki yaz evleneceklerini söyledi.
Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma dünya evine giriyor. Daha önce dört kez evlenen Serengil, beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Seren Serengil sürpriz evlilik haberini ‘En yakın arkadaşıma evet dedim’ notuyla duyurdu.
Sevilen spor spikeri Emma Jones, telefonunu eline alıp mesaj kutusunu açtığında hayatının şokunu yaşadı. Yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan paylaşan 30 yaşındaki spikere destek mesajları yağdı.
Zayıf olmak uğruna geçirdiği ameliyat sonrası 70 kilodan 46 kiloya düşen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, ‘Kilo vermemi durduramıyoruz’ dedi. Serengil, zayıflama merakı konusunda ise kadınları uyararak ‘Buradan hanımlara söyleyeceğim şey; her kadına Allah güzellikler vermiştir. Kaşını vermiştir, gözünü vermiştir, bir şeyini vermiştir. Biz çok fazla bunun organiğiyle oynadığımız zaman mutlaka bir problem yapıyoruz. Kalbimiz güzel olduktan sonra biz her halimizle güzeliz. Bu konuda hiç örnek olmak istemiyorum. Çok yanlış bir karar verdim’ dedi.
Geçtiğimiz günlerde Faz 3 gönüllüsü olarak aşı yaptıran ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel'i e-posta ile ölümle tehdit eden şahsın kimliği ortaya çıktı. İfadesi alınan şahsın savunmaları ise şoke etti.
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve sevgilisi şarkıcı Seçil Gür, Sunucu- Yazar Yelda Kırçuval’ın Instagram canlı yayınına konuk oldu.
Arkasındaki aynayı fark etmeyen milliyetçi belediye başkanı canlı yayında fena yakalandı. Başkan, ‘Kahretsin, aynayı hesaba katmadım. Yeni yıl, utanç verici bir anla başladı’ dedi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün babası ile Etiler'de görüntülendi. Erken, ayrıldığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili sorulara yanıt vermedi. Çift, geçtiğimiz Temmuz ayında da ayrılmış, ancak Ağustos'ta buzları eriterek beraber Bodrum tatiline çıkmıştı.
Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dedesini kaybettiğini açıkladı.