Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kazanan çıkmadı! 4 gollü maçta zirveyle fark açıldı!

Ve haftanın dev derbisinde Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Sarı lacivertliler 2 kez öne geçtiği maçta 3 puana uzanamadı. Eski Fenerbahçeli Josef de Souza 2 golle puanı aldı. Fenerbahçe'nin lider Trabzonspor ile puan farkı 14'e, Beşiktaş'ın ise 17'ye çıktı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kazanan çıkmadı! 4 gollü maçta zirveyle fark açıldı!

Kadıköy’de haftanın 4 gollü derbisinde gülen çıkmadı. Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe Ülker Stadı’nda seyircisi önünde ağırladığı Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı.

Haftanın sonucu merakla beklenen derbisinde 2 kez öne geçen sarı lacivertliler Beşiktaş’ın gollerine engel olamayınca 1 puana razı oldu ve zirve yarışında yine puan kaybetti.

2 haftada 5 puan kaybetti

Lider Trabzonspor’un da puan kaybettiği geçen hafta Gaziantep’ten eli boş dönerek fırsat tepen Fenerbahçe, çıkış arayan Beşiktaş karşısında da 2 puan bıraktı.

Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra Kayserispor galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş ise Kadıköy’den de 1 puan çıkarmayı başardı.

Zirveyle fark açıldı

Zirvede Trabzonspor’un haftayı kayıpsız geçmesi ve derbinin berabere tamamlanması şampiyonluk yarışında farkı iyice açtı. 28 puanda kalan Fenerbahçe 14, 25 puanda kalan Beşiktaş ise zirveye 17 puan uzak kaldı.