FOX TV'nin çok tartışılan programı Maske Kimsin Sen yarışması ile ilgili yeni karar

Fox TV ekranlarına yayınlanan ve ilk bölüm itibariyle çok tartışılan Maske Kimsin Sen yarışma programının son iki bölümü geçtiğimiz hafta sonu yayınlandı. Tartışma yaratan Maske Kimsin Sen programıyla ilgili yeni karar da alındı.

FOX TV'nin çok tartışılan programı Maske Kimsin Sen yarışması ile ilgili yeni karar

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) da inceleme başlattığı yönünde bilgiler gelirken, Fox TV, programı sadece pazar günü yayınlamayı düşünürken, yeni bir karar geldi.

Fox TV, hem Cumartesi hem de Pazar günleri yarışma programını yayınlama kararı aldı. Programın dünyanın birçok ülkesinde izlediğine özellikle dikkat çeken Fox TV, fragmanda yayınlanan ülkelerin isimlerine de yer vererek bir savunma yapmaya gayret ediyor.

8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamı FOX ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı “Maske Kimsin Sen?’’ merakla bekleniyor.

Maske Kimsin Sen yarışmasında yeni karar

Ünlülerin performans sergileyecekleri 3. bölümde karşılaşmalar; Aslan x Ağaç, Şövalye x Unicorn, Ejderha x Dinozor şeklinde olacak.

9 Ocak Pazar günü programın yayınlanacak 4. bölümünde ise karşılaşmalar; Ayna x Ördek, Geyik x Kuzgun, Tavus kuşu x İskelet şeklinde gerçekleşecek.