Futbolcu Mauro Icardi ile Wanda Nara ilişkisi sona erdi

Galatasaray'ın PSG'den kiraladığı yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Icardi-Nara çifti daha önce de ayrılmış, sonrasında barışmışlardı.

Futbolcu Mauro Icardi ile Wanda Nara ilişkisi sona erdi

Sezon başında Galatasaray’ın Paris Saint Germain’den (PSG) kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi ile eşi ve menajeri Wanda Nara bir kez daha ayrıldı.

Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mauro Icardi ile olan ilişkilerinin sona erdiğini açıkladı.

Wanda Nara, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu anı yaşamak benim için acı verici… Ancak yaşananlar ve medya spekülasyonları göze alındığında bunun benden duyulmasını tercih ederim. Bu ayrılık hakkında herhangi bir ayrıntı vermeyeceğim. Lütfen, sadece benim için değil çocuklarımız için de anlayış rica ediyorum.”

Daha önce de ayrılmışlardı

Wanda Nara, 2021 yılının Ekim ayında Mauro Icardi’nin kendisini aldattığını açıklamıştı. Mauro İcardi'nin kendisine sadakatsizlik yaptığını belirten Wanda Nara, eşi Icardi'nin kendisini aldattığı yönünde bir gönderi paylaşmıştı. Wanda Nara yaptığı paylaşımda, “Bir o…. için aileni mahvettin” ifadelerini kullanmıştı.

Bu olay üzerine ayrılan çift, Mauro Icardi’nin özür dilemesinin ardından yeniden barışmıştı. Yıldız futbolcu, “Bu güzel aileye güvenmeye devam ettiğin için teşekkür ederim aşkım. Hayatımızın lokomotifi olduğun için teşekkür ederim. Seni seviyorum. Sevdiklerini incitmek ne kadar acı verici. Sadece incittiğin kişiler seni affedince iyileşirsin” demişti.

Telefon kayıtları ele vermişti

Wanda Nara, yıldız futbolcunun takip etmediği halde China Suarez'in bir fotoğrafını beğendiğini görmesiyle şüphelenmişti. China ve Icardi, Telegram üzerinden konuşmaya başlarken bir tuhaflık sezen Wanda, hesaplarının şifresini istemişti.

Telegram'daki konuşma ve görseller Wanda Nara'nın aldatıldığını ortaya koymuştu. China gün içinde fotoğraflarını atarken, Icardi de antrenmandan görselleri China ile paylaştığı ortaya çıkmıştı.