Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade korona virüse yakalandı

Ünlü oyuncu çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade'den kötü haber geldi. Alkan ile Cavadzade'nin aynı zamanda korona virüse yakalandıkları ve evde birlikte karantinada oldukları ortaya çıktı.

Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade korona virüse yakalandı

Korona vaka sayısındaki artış dizi setlerini etkilemeye devam ediyor. Hemen hemen her gün bir dizi seti korona yüzünden çekimlerine ara veriyor.

Geçen Pazar, 10 Ocak’taki yayın için sete çıkması beklenen Ay Yapım’ın Üç Kuruş ekibi Uraz Kaygılaroğlu ve yönetmen Sinan Öztürk’ün koronaya yakalanması nedeniyle çekimlere başlayamamıştı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu sırada dizinin Bahar’ı Nesrin Cavadzade’nin de salgından etkilendiği ortaya çıktı. Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan oyuncu, evde karantinaya girdi.

Öte yandan Nesrin Cavadzade ile aynı evde yaşayan sevgilisi Gökhan Alkan da virüsten nasibini aldı. Yakışıklı oyuncunun da sevgilisinin ardından koronaya yakalandığı öğrenildi.

Bu süreçte dinlenen ve enerji depolayan Nesrin Cavadzade’nin karantina süresinin bitmek üzere olduğu belirtildi. Güzel oyuncu, yaptıracağı test negatif çıkar çıkmaz çekimlere başlayacak.