Gülben Ergen, doğal güzellik ürünlerini satışa çıkardı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, şu aralar farklı bir sektöre adım atmanın heyecanını yaşıyor. Kısa bir süre önce ticarete atılıp Gülben Natural (GN) markasını kuran sanatçı, ürün satışına başladığını duyurdu.

Gülben Ergen, doğal güzellik ürünlerini satışa çıkardı

Magazin Mahallesi'nin özel haberine göre, ünlü sanatçı Gülben Ergen'in uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı doğal cilt bakım ürünlerinden oluşan Gülben Natural (GN) markalı ürünleri eczanelerde satışa sunuldu.

Ünlü sanatçı, serum, krem, maske, tonik, peeling, banyo tozu, doğal taşlar ve kişisel bakım setlerinden oluşan ürünlerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Ergen, markasına ait kozmetik ürünlerinin www.gulbennatural.com internet sitesinden satışını yapmaya başladı.

Gülben Natural markası ile ilgili konuşan ünlü sanatçı, daha çok doğal içerikli bileşenlerden oluşan ham maddeler kullanarak çözüm odaklı ürünlere yoğunlaştığını belirtti.

Ergen, "Benim için bir ürünü alma konusunda belirleyici olan temel detay, en az bir başarılı örnek ve kesin sonuçtur. Yalnız Gülben Natural ürünlerinde ben onlarca örnek ve onlarca sonuç ile adım atmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayım. Yeni bir sektörde büyük bir heyecanla ve inandığım muhteşem ürünlerle artık sizlerleyim. Sen zaten güzelsin yüzenden eksik etmeyeceğin toniklerle yenilen ve ışık saç" açıklamasında bulundu.