Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? İlk açıklama geldi!

Şarkıcı Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler'i Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Kısa süre sonra Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabını kapattığı ortaya çıktı. Çiftin bu hamlesi 'Ayrıldılar mı?' sorusunu akıllara getirirken, Mehmet Dinçerler'den açıklama geldi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? İlk açıklama geldi!

Magazin gündeminin en çok konuşulan çifti olan Hadise ile Mehmet Dinçerler cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta Dinçerler'in evlilik teklifine 'evet' yanıtı veren ünlü şarkıcı, Instagram hesabından sevgilisini takip etmeyi bıraktı. Bu hamle sonrası Dinçerler de sosyal medya hesabını kapattı. Ünlü çiftin bu hareketleri 'Ayrılık' dedikoduları da beraberinde getirdi.

Dinçerler'in 3 milyon TL aldığı iddia edilen tektaşın değerinin 40 bin dolar olduğu ortaya çıkmıştı.

"Alacaklılar zarara uğratılıyor"

Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor" sözleriyle tepki göstermişti.

"Şahsım ve şirketimin borcu yok"

Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler suskunluğunu bozdu. Yazılı açıklama yapan iş adamı, takibe alınmış bir borcunun olmadığını söyledi.

Dinçerler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için restoranın konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla şirketimizi de 2019 yılında konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup, bir tane dahi takibe alınmış borcun bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık.

Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağlantıları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır.

Üstüme düşeni yaptım

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseye bağlanmaz. Bugün gelinen süreç tabii ki üzücüdür. Bu üzücü olay üzerinden magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz.”

Ayrılık iddialarına değinmedi

Mehmet Dinçerler, Hadise ile ayrılıp ayrılmadıklarına dair herhangi bir açıklama yapmadı.