Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlendiğini açıkladı! 'Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor'

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, nikah masasına oturmuştu. Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan ünlü şarkıcı, evlilik haberlerini doğruladı ve 'Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor' dedi.

Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlendiğini açıkladı! 'Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor'

Hadise, geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmıştı. Ünlü şarkıcı, ardından iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı.

15 Mart'ta nişanlanan çift, geçtiğimiz cumartesi akşamı sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Nikah, aile arasında yapılan sade bir törenle gerçekleşti.

Fotoğraf ricası

Çırağan Sarayı'nda birbirlerine 'evet' diyen aşıklar, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulundu. Sürpriz törene ait, her iki taraf da haberlere sessiz kalmıştı.

"Eşim bana kraliçeler gibi bakıyor"

Ünlü şarkıcı, bayramın birinci günü Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluştu. Hadise, evlilik haberini de sahnede doğruladı.

'Prenses' şarkısını söylemeden önce Hadise, şu açıklamayı yaptı:

"Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. 'Prenses' şarkımda şöyle bir şey söylüyorum: Prensesler gibiydim baba evinde... Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için... Beni bu kadar güzel sevdiği için... Hep yanımda olduğu için..."

Hamile mi?

Geçtiğimiz haftalarda imam nikahı kıydıkları ileri sürülen çiftten Hadise'nin çantasıyla karnını kamufle etmesi, "Hamile mi?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak ünlü şarkıcı iddiaları yalanlamıştı.

Yüzük gündem oldu

Hadise ile Mehmet Dinçerler evlilik kararını sosyal medyadan duyurmuştu. Ünlü şarkıcının yüzüğü günlerce konuşulmuştu. Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş insanının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin." demişti.

"Şahsım ve şirketimin borcu yok"

Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler, suskunluğunu bozmuştu. Yazılı açıklama yapan iş insanı, takibe alınmış bir borcunun olmadığını söylemişti.