Müzisyen Carlos Marin, korona virüse yenik düştü

Dünyaca ünlü Il Divo grubu üyesi müzisyen Carlos Marin, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. 53 yaşındaki müzisyen, 7 Aralık'ta korona virüse yakalanmış ve durumunun ağırlaşması nedeniyle entübe edilmişti.

Müzisyen Carlos Marin, korona virüse yenik düştü

Yakalandığı koronavirüs nedeniyle Manchester'daki Kraliyet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören İspanyol şarkıcı Carlos Marin, durumu kötüye gidince yoğun bakıma alındı. Ancak çabalar sonuç vermedi ve Marin'in ölümü açıklandı.

17 yıldır 4 kişilik Il Divo grubunun üyesi olan İspanyol şarkıcıyı kaybeden grup arkadaşları David, Sebastien ve Urs yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları acıyı duyurdu.

Yılbaşı gecesi sahne almayı planlıyordu

Marin hastalanmadan önce İngiltere turuna hazırlanan grup, İspanyol şarkıcının hastalanmasıyla turu iptal etmişti. Grup yılbaşı gecesi için İspanyol devlet televizyonu TVE'de sahne almayı planlıyordu.

Carlos Marin en son 6 Aralık günü grubu Il Divo ile birlikte Bath'de konser vermişti.

Carlos Marin kimdir?

Bariton olan Marin, 2003'te kurulan Il Divo'nun yıldızıydı. Grubun albümleri 30 milyondan fazla sattı. Türkiye'de de sevilen grup 'pop opera'nın öncüleri arasında yer aldı. 2 milyon konser bileti sattı.

Pavorotti'nin de içinde bulundğu 3 Tenor projesinden esinlenerek kurulan Il Divo grubu, Simon Cowell tarafından hayata geçirilmişti.