Instagram'dan hikaye paylaşanları üzecek özellik

Instagram hikâyelere sınırlama getireceğini duyurdu. 24 saat içerisinde 3'ten fazla hikaye paylaşımı yapanların ilk etapta sadece 3 tane hikayesi gözükecek. 3'ten sonrası izlenmek istenirse 'tümünü gör' benzeri bir butona dokunmak gerekecek.

Instagram'dan hikaye paylaşanları üzecek özellik

Instagram'ın şu anda test aşamasında olan yeni güncellemesinde herhangi bir hesaptan yapılan hikaye paylaşımlarının tümünü aynı anda görmek artık isteğe bağlı olacak.

WebTekno'dan alınan bilgilere göre; şu anki sistemde bir hesaptan 50 hikaye paylaşılmış bile olsa bu hikayeler aynı anda sırayla görüntüleniyor.

Test aşamasında olan bu özellikle sadece 3 tanesinin görüleceği duyuruldu. Diğer hikayelerin görüntülenebilmesi içinse oluşturulan 'tümünü gör' butonuna dokunulmasının gerekileceği açıklandı.

Instagram'dan hikaye paylaşanları üzecek özellik

Yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere; üzerinde çalışılan yeni özellik kullanıma sunulursa, hikayelerin izlendiği sayfada yeni bir bölüm olacak. Bu bölümde o hesabın kaç hikaye paylaştığı gösterilecek.

Sayfaya eklenecek bir butona (Mostrar tudo - Tümünü gör) tıklayan kullanıcı, o hesabın paylaştığı tüm hikayelere ulaşacak. Bu arada, gösterilecek 3 hikayenin hangi koşullara göre belirleneceği de henüz net değil.