İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, aşklarına ikinci şans verdi

Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün 50'nci doğum gününü kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları ile birlikte Bebek'te bir mekanda kutladı. Gece katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan çifti de vardı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, aşklarına ikinci şans verdi

Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün doğum gününü eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları ile birlikte Bebek'deki Hide adlı mekanda kutladı. Doğum gününe katılanlar arasında Taner Rumeli, Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy ile İrem Helvacıoğlu ve sevgilisi Yolaç Özcan da vardı.

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, 50'nci yaşını kutladığını söyleyen Cansel Elçin, "Sevdiğim dostlarım buradaydı. Katılamayanlar da oldu ama bazılarının işleri ve setleri vardı o yüzden gelemediler." dedi.

Eşi Zeynep Tuğçe Bayat'ın kendisine hediye olarak ceket aldığını ve organizasyonu düzenlediğini söyleyerek, "Onun varlığı yeter" diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, aşklarına ikinci şans verdi

"Herkes para odaklı"

Röportaj esnasında herkesin para odaklı yaşadığını belirten Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat, "Herkesin odağı para olmuş ama ideal sahibi olmak lazım. Para da önemli tabii ki ama parayı kazanmak ve harcamak için de yetenekli olmanız gerekiyor. Bazen paranızla sağlığı bile satın alabilirsiniz ancak kültürü satın alamazsınız. Kültür sahibi olmalıyız" diye konuşan çift, günümüz insanları hakkında sitemde bulundu.

Barışma sonrası ilk kez yan yana

Geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını ilan eden oyuncu İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan çifti gece katılan isimler arasında yer aldı. Barışma sonrası ilk kez yan yana görüntülenen ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Elçin'e yeni yaşında mutluluk dileyen Helvacıoğlu ve sevgilisi Yolaç Özcan, "Cansel'i çok severiz. O ve Zeynep hep mutlu olsun. Özel gününde birlikteydik çok güzel bir gece geçirdik" dedi.

"Birbirimize tekrardan şans verdik"

Kendilerine yeni bir şans verdiklerini söyleyen Helvacıoğlu, "Bazı anlaşmazlıklar vardı ve konuştuk. Bunları aşabileceğimize karar verip, birbirimize tekrardan şans verdik" dedi. Gazetecilerin "Bu barışmanın ardından evlilik teklif etmeyi planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Özcan, "Bu yolda her zaman sürprizler olabilir" yanıtını vererek kafaları karıştırdı.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, aşklarına ikinci şans verdi

Ne olmuştu?

Son olarak 'Kaçış' adlı internet dizisinde boy gösteren İrem Helvacıoğlu ile yaklaşık sekiz aydır aşk yaşadığı gurme Yolaç Özcan ayrılık kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda Çeşme'de tatil yapan ikilinin fikir ayrılıkları nedeniyle ayrıldığı öğrenilmişti.

Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan ünlü çift, ilişkilerine ikinci şans verme kararı almıştı. Ortak arkadaşlarının araya girmesiyle yaşadıkları fikir ayrılığını yeniden gözden geçiren çift, aşklarına kaldıkları yerden devam etmeyi seçmişti.

İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan, aşklarına ikinci şans verdi