Kibariye, Tarkan'dan sonra bu kez Sezen Aksu ile düet yapacak

Türk müziğine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Kibariye, güçlü sesi ve yorumu ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başaran Haktan ve oryantal dansın Türkiye'deki rakipsiz ismi Didem, Ağaoğlu Maslak 1453 içerisinde yer alan Yeni Gazinoda sürprizlerle dolu muhteşem bir gece imza attılar.

Kibariye, Tarkan'dan sonra bu kez Sezen Aksu ile düet yapacak

Sahne öncesinde basın mensuplarını kulesinde ağırlayan Kibariye, dobra dobra açıklamalarda bulundu.

Sezen Aksu ve kendi hayranlarını son derece mutlu edecek bir de sürpriz yapan Kibariye, ''Daha önce Tarkan'la bir düet yapmıştık ve çok beğenilmişti. Sezen ile yüz yüze de konuştuk. İnşallah en kısa zamanda birlikte bomba bir şarkı yapacağız. Bu da size bu gecenin sürprizi olsun'' dedi.

Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan Kibariye, kendisini dinlemeye gelen hayranlarını muhteşem şarkıları ile mest etti. Yaklaşık 1 buçuk saat sahnede kalan Kibariye, mikrofonu genç meslektaşı Haktan'a devretti.

Usta sanatçı Kibariye'nin ardından sahnedeki yerini alan Haktan, Yeni Gazino’yu dolduran müzikseverlere bambaşka bir müzikal deneyim yaşattı.

Türkiye'nin en güçlü sesleri arasında gösterilen ve muhteşem yorumu ile herkesi kendine hayran bırakan Haktan, yaklaşık bir saat süren performansını alkışlar eşliğinde noktaladı.