Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebekleri Amerika'da mı dünyaya gelecek?

Geçtiğimiz haftalarda anne-baba olacaklarını müjdeleyen Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in heyecanı büyüyor. Ünlü çiftin doğum rotasını belirlediği ve yaz başında ABD'ye gidecekleri iddia edildi. Tatlıtuğ'un menajerinden alınan bilgiye göre ise, iddialar gerçek dışı, doğum Türkiye'de olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebekleri Amerika'da mı dünyaya gelecek?

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer'in (44) bebek beklediği iddia edilmişti. Hakkında çıkan hamilelik haberlerini doğrulayan ünlü stil danışmanı, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz." açıklamasını yaptı.

"Allah isteyen herkese nasip etsin"

Son olarak bebek ile ilgili heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık." ifadeleini kullandı.

'Doğum ABD'de' iddiası

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in yaz başı ABD'ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacakları öne sürüldü.

Menajerinden açıklama

Ancak Tatlıtuğ'un menajeri, bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Tatlıtuğ ve Dizer'in bebeklerini Türkiye'de dünyaya getireceğini ifade etti. (Habertürk)