Komedyen Geoffrey Rowe, korona virüse yenik düştü

Jethro ismi ile tanınan ünlü komedyen Geoffrey Rowe, koronavirüse yenilerek 73 yaşında yaşama veda etti. Ünlü bir çizer ve komedi oyuncusu Jethro (Geoffrey Rowe) ölümü ile hayranlarını yıktı.

Komedyen Geoffrey Rowe, korona virüse yenik düştü

Jethro adını kullanan ünlü çizgi romancı Geoffrey Rowe'ın hayranları ise sosyal medyayı paylaştıkları taziye mesajları ile yıktı.

tv100'de yer alan habere göre, bir süredir koronavirüs tedavisi gören Geoffrey Rowe'un 14 Aralık'ta vefat ettiği duyuruldu.

Menajeri yaptığı açıklamada  "Tanınmış ve popüler Cornish komedyeni Jethro'nun vefatını büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz" diyerek sanatın büyük kaybını duyurdu.  Yapılan açıklamada Geoffrey Rowe'un kesim ölüm nedeninin koronavirüs olduğu vurgulandı. 

Ailesi ise ünlü komedyenin hayranlarından "Bu çok üzücü zamanda mahremiyetimize saygı göstermenizi ve bize yas tutmamız için zaman ayırmanızı rica ediyoruz." diyerek izin istedi.

Ekran ünlü komedyeni çok sevmişti

Jethro, 1990'larda Des O'Connor Show'da göründükten sonra ün kazandı ve West Country'nin hayata geçmesiyle tanındı. Ayrıca TV'de Treasure Hunt ve Jim Davidson's Generation Game'de yer aldı.