Mahkum dizisini bekleyen büyük tehlike! Sosyal medya çalkalandı!

İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Mahkum dizisi kısa sürede beğeni toplamayı başardı. Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Çukurova gibi iddialı rakiplerini geride bırakan Mahkum reyting listelerinde zirveye oturdu ancak diziyi bekleyen büyük tehlike sosyal medyada gündem oldu.

Mahkum dizisini bekleyen büyük tehlike! Sosyal medya çalkalandı!

2021 sezonu Fox TV için hayal kırıklığı olmuştu. Kanal, gerek senaryo gerekse oyuncu kadrosuyla iddialı olan diziler için kötü reytingler nedeniyle erken final kararı aldı. MF Yapım imzalı Mahkum dizisiyle Fox TV'nin kaderi birden değişti.

İlk bölümüyle reyting savaşına hızlı bir giriş yapan Mahkum, 13 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan beşinci bölümüyle reytinglerde zirveye ulaştı. Ancak diziyi bekleyen büyük tehlike sosyal medyada ifşa oldu.

Her perşembe Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız reyting listelerindeki ilk sırayı kimseye bırakmıyordu. Altın Kelebek ödül töreninde yılın dizisi seçilen Camdaki Kız, Mahkum'un seyirciyle buluşmasının ardından zor bir döneme girdi.

Mahkum dizisi, geçtiğimiz hafta ekrana gelen 5. bölümüyle reyting listelerinde tozu dumana kattı. Mahkum çok yüksek puanlarla tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizi hayranları mutluluklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi. Ancak büyük bir soruna da dikkat çektiler.

Bazı dizi hayranları, Mahkum dizisinde hikayenin şimdiye kadar orijinali olan Kore dizisi Defedant’la bire bir aynı işlendiğine dikkat çekti. Mahkum dizisine şimdiye kadar farklı bir ekleme yapılmadı. Dizi izleyicileri bu durumunda Mahkum’un kısa süreli olabileceğine dikkat çekti. Mahkum’un orijinal versiyonu 18 bölüm sürmüştü.

Mahkum’un seyrini değiştirecek gelişme!

Mahkum 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı, heyecan ve aksiyonun dozunun giderek artacağının bir işareti adeta! Barış’ın cezaevine girmesi ve Fırat ile aynı koğuşa düşmesi, heyecanı katlıyor.

İzleyiciyi merakta bırakan gelişmelerin işaretini veren fragmanda, Büge’nin Barış ile ilgili gerçekleri itiraf etmesiyle olayların akışı da değişecek. Zahit’le tartışan Büge, Barış’ın hem kardeşi Savaş’ı hem de genç bir kızı öldürdüğünü anlattığı o sahne sonrasında, hikayedeki gidişatın da derinleşeceği gözler önüne seriliyor.