Maske Kimsin Sen'de Geyik'in kim olduğu ortaya çıktı

1 Ocak'ta FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşan Maske Kimsin Sen programı tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un jüri koltuğunda oturduğu yarışmada birbirinden ünlü isimler maskelerin ardında performanslarını sergiliyor. Tansel Öngel'in sunumu üstlendiği programda her hafta bir ünlü maskesini çıkararak yarışmaya veda ediyor. Bu hafta ilk veda eden maske ise Geyik oldu. Geyik maskesinin altından Burcu Özberk çıktı.

Maske Kimsin Sen'de Geyik'in kim olduğu ortaya çıktı

FOX TV'nin yeni eğlence programı Maske Kimsin Sen'de bu hafta veda eden isim belli oldu. Haftalardır Geyik maskesiyle performansını sergileyen ünlü isim Burcu Özberk çıkarak yarışmaya veda etti.

Haber

Daha öncede Burcu Özberk olarak tahmin edilen ünlünün kim olduğu merak ediliyor. İşte Burcu Özberk'e dair tüm detaylar...

Haber

Geyik maskesinin altındaki Burcu Özberk Kimdir?

Burcu Özberk, 12 Aralık 1989 yılında Eskişehir’de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Özberk, ilk ekran deneyimini 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamış, bu dizide Huricihan Sultan karakterini canlandırmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri kariyerinde dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı adlı oyunlarda rol almıştır.

2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde oynamıştır. Ardından Direniş Karatay filminde Türkan karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D'de yayımlanan Afili Aşk dizisinde oynamıştır. Bu dizi ile Altın Kelebek Ödülleri’nde Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanmıştır.

2020'nin Ekim ayında FOX'ta başlayan Çocukluk dizisinde Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

2021’den itibaren ise Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakteriyle başrol almaktadır.

Haber