MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı

TV8'de yayınlanan MasterChef 2021'den elenen Emre Büber'in hasta olduğu öne sürüldü. Masterchef Emre yarışmadan çekilmek istediği için eksik ürünle yemek yaparak kendi kendini eletti.

MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı

TV8'in iddialı yapımlarından MasterChef Türkiye'nin 2021 sezonunda sevilen ve sempatik bulunan yarışmacılarından Emre Büber'in yarışmadan çekilmek istediği için bile isteye kendi kendini eletecek bir hata yapması şok etkisi yarattı.

Sosyal medya ve televizyon kulisleri bu elenme için Emre Büber'in evlat hasretiyle ve yarışmada duygusal-psikolojik olarak yıpranmasını neden gösterirken, bambaşka bir gerçek ortaya çıktı. Emre Büber'in Parkinson hastalığı olduğu ve yarışma stresiyle zor günler geçirerek çok kilo kaybettiği bu nedenle de yarışmayı bırakma kararı aldığı iddia edildi.

Öte yandan Acun Ilıcalı, Emre Büber'e bugüne de başka hiçbir yarışmacıya yapmadığı bir jest yaparak hayatının fırsatını sundu.

MasterChef Türkiye'de 7 Kasım Pazar akşamı yayınlanan eleme gecesinde çok ilginç olaylar yaşandı ve sonucunda Emre Büber 11. haftaya veda eden yarışmacı oldu. Sevilen ve finale kadar gideceği düşünülen Emre Büber'in bu vedasının ardından ortaya çeşitli iddialar atıldı ve herkes bilerek yarışmadan çekildiğini söyledi. Ünlü fenomen Ata Benli de Emre Büber'in parkinson hastası olduğunu ve bu yüzden yarışmadan ayrıldığını iddia etti!

"Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim"

Pazar akşamı eleme oyunu oynanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de Dilara, Hasan, Emre, Pelin, Mert ve Burcu arasında büyük bir rekabet yaşanmıştı. Ancak Emre'nin bile isteye tabağını tamamlaması ve yarışmadan elenmesi büyük bir şok yaşattı. Yarışmadan ayrılmak istediğini, "Çok zor bir süreç yaşadım, sizler de biliyorsunuz. Spora başladım, buraya gelmek için 6 ay hazırlandım. Eski Emre'den eser kalmadı. Birinci olamadım ama sizlerle tanıştım. Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" dedi.

Avusturya'da büyüyen ancak aslen Konyalı olan Emre Büber, gerek kişiliği gerek mutfak bilgisi, gerek yaptığı yemekleriyle 'ilk beşe girer' denilen bir aşçıydı.

11. haftada elenen ve erken vedasıyla herkesi üzen Emre Büber'in bu elenmesiyle ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Büber'in geçmişteki programlarda takım arkadaşına 'Ellerim titriyor bu yemeği yapamam' dediği anlar sosyal medyada yeniden paylaşıldı. Emre Büber'in herkesten gizlediği bir rahatsızlığı olduğu, bu hastalığın da Parkinson hastalığı olduğu öne sürüldü.

Bilerek eksik ürünle şeflerin karşısına bir tabak çıkardı

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları, Emre'nin çocuğunu özlediği için yarışmayı bıraktığını , bazıları ise artık yarışma stresini kaldıramadığını konuşurken, bir diğer iddia da sevgilisi Iraz Altıntaş'ın kıskançlık krizlerine girdiğini ve bu yüzden kafasını toplayamadığı yönünde oldu. Ancak herkes bir noktada hemfikir; Emre artık yarışmak istemediği için MasterChef'e veda etti. Favori yarışmacılardan biri olan Emre, eleme gecesindeki tabağını, elenmek için bilerek eksik ürünle şeflerin karşısına çıkardı.

Ünlü fenomenden bomba iddia

Ünlü fenomen Ata Benli'den bu elenmeyle ilgili herkesi kahreden bir iddia geldi. Ata Benli'nin söylediğine göre Emre Büber'e 'parkinson' teşhisi konulmuştu!

İşte ünlü fenomenin o söyledikleri:

'Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir.'

Acun Ilıcalı'nın gönlü razı olmadı

Öte yandan MasterChef'ten elenen Emre'ye hayatının fırsatını Acun Ilıcalı sundu. Yarışmacılar arasında herhangi bir ayrım yapmayan Ilıcalı, Emre'nin elenmesine kayıtsız kalmadı.

Emre'ye hayatının fırsatını sundu

Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan Acun Ilıcalı, ona hayatının fırsatını sundu. Acun Ilıcalı, bundan böyle Emre'nin Acun Medya tarafından Nişantaşı Üniversitesi'nde yer alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde çalışabileceği müjdesini verdi.

Pelin'i Emre'nin gitmesi mi kurtardı?

Öte yandan eleme gecesinde çoğunlukla yarışmacı arkadaşları Pelin'in eleneceğini düşünüyordu. TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'in son eleme turu büyük bir yıkım yaratmıştı. Emre ve Pelin'in elemede son ikiye kaldığı MasterChef'te elen isim Emre olmuştu. Emre'nin "Tadında bırakalım" diyerek veda ettiği yarışmada izleyenlerin tepkisi gecikmedi. Bomba karar ise MasterChef Pelin'den geldi.

Güzelliği ve yarışma performansı ile ön planda olan MasterChef Pelin Emre'nin elenmesinin ardından şok bir karar aldı. Emre'nin sevenlerinin sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttuğu Pelin Zaman, bu yorumlara ateş püskürdü. Yarışmanın başından bu yana binlerce kişiyi atlatarak seçilen Pelin, iddialara göre MasterChef'ten çekildi. Acun Medya ile görüşen Pelin'in ayrılmak istediği, sosyal medyada gelen cevaplarla oldukça demoralize olduğu söyleniyor.