MasterChef Sergen Özen ile Dilara Başaran, aşk mı yaşıyor? Beklenen paylaşım geldi!

MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili ilk paylaşım geldi.

MasterChef Sergen Özen ile Dilara Başaran, aşk mı yaşıyor? Beklenen paylaşım geldi!

TV8'de ekranlara getirilen MasterChef 2021'in öne çıkan yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen arasında yarışma esnasında bir aşk doğduğu iddiası sosyal medyayı salladı.

Elenen MasterChef 2021 yarışmacılarından Tunahan Ak'ın, sosyal medyada bir sayfada Sergen-Dilara arasında aşk yaşandığına ilişkin paylaşılan bir gönderiyi beğenmesi bu iddiaları daha da kuvvetlendirdi.

MasterChef eski yarışmacısı Tunahan Ak'ın, aşk iddiasını ortaya atan Instagram gönderisini beğenmesi ve sonrasında beğeniyi geri alması ise kafaları karıştırmıştı. İkilinin gözlerden uzak bir şekilde birliktelik yaşadığı öne sürülmüştü.

Bu iddia sonrası gözler Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yapacağı açıklamaya çevrilmişti. MasterChef Türkiye yarışmacıları Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, duyanları şaşkına çevirmişti. İkiliden konuya dair beklenen adım sonunda geldi.

TV8'in iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye, final bölümüne doğru adım adım ilerliyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde MasterChef Türkiye hayalleri sonlanan isim Dilara Başaran oldu. Sergen Özen, yarışmadan elenen Dilara Başaran'a veda paylaşımında bulundu.

''Kardeşim gibiydin''

Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımında ''Yolun açık olsun. Kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun'' ifadelerini kullandı.

Özen'in ''Kardeşim gibiydin'' cümlesi, gündemi sarsan aşk iddialarının asılsız olduğunu ortaya koydu.

Haber