Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef 2022, hız kemseden devam ediyor. 2 Ekim Pazar akşamı 89'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıkan programda bir yarışmacı Masterchef'e veda etti. Bu hafta mavi takım kaptanı olan ve takımıyla 3-0 yenilgi alan Çağatay'ın yaşadığı unutkanlık ise eleme gecesine damga vurdu. İşte Masterchef'in son bölümünde yaşananlar...

Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu Masterchef, tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının elendiği Masterchef 2022'nin dün akşam yayınlanan 89'uncu bölümünde; bir kişinin hayalleri sona erdi. Bu hafta 3-0 skorla kaybeden mavi takımdan Tayfun, Görkem, Fatma Nur, Şule, Kaan ve Çağatay potada hünerlerini sergiledi.

Çağatay'dan büyük hata

Yarışmacılar ilk olarak verilen bal kabağı ürününden yaratıcı tabak çıkarmaya çalıştılar. Çağatay ise yaptığı hata sonrası büyük bir şok yaşadı. Yemeğini ocakta bırakan Çağatay'ın tabağı değerlendirmeye alınmadı. Çağatay'ı arkadaşları teselli etti.

Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!

İlk turda yukarı çıkan yarışmacılar

Gecenin en iyi tabağı oy çokluğuyla Görkem oldu. Görkem, Somer Şef'ten büyük övgü aldı. Masterchef'te elenmekten kurtulan diğer isimler Şule ve Tayfun oldu.

Danilo Şef'in tabağında yarıştılar

Böylelikle Kaan, Fatma Nur ve Çağatay son üçe kaldı. Yarışmacıların kaderini belirleyecek tabağı Danilo Şef yaptı. Yarışmacılar daha sonra tabaklarını şeflere sundu. Çağatay'ın bu kez limonu unutması dikkatlerden kaçmadı.

Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Veda eden isim belli oldu

Masterchef'te son 3'e kalan Fatma Nur en iyi tabağı yaptı ve elenmekten kurtuldu. Masterchef'e veda eden yarışmacı ise Kaan oldu. Çağatay gözyaşlarını tutamayarak; ''Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sağ olun yorumlarınız için. En yakın arkadaşım gitti. Ben göndermiş oldum. Rakip gördüğüm kim varsa potaya göndereceğim'' dedi.

Elendikten sonra açıklama yapan Kaan, "Öncelikle yemeğinizi yapamadığım için üzgünüm. Bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Burası bitti ama güzel insanlar tanıdım. Üzüldüm evet içim ağlıyor aslında bakarsanız ama buna rağmen mutlu olmayı bilmek gerek. Pozitif olmaya devam, önlüğü giymek istiyordum." ifadelerini kullandı.

Şef Mehmet Yalçınkaya ise "Ben senden pozitiflik öğrendim" diyerek Kaan'ı tebrik etti.

Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!

Masterchef Kaan kimdir?

27 yaşındaki Kaan Noyanalpan, yarışmaya İzmir'den katılıyor. Liseyi İnönü Anadolu Lisesi'nde okuyan Kaan Noyanalpan, 7 yıldır restoranlarda aşçılık üzerine çalışmıştır.  Şu anda Türk damak tadına uyarladıkları İtalyan mutfağı üzerine yemekler yapılan küçük bir restoranda çalışmaktadır. Profesyonel aşçı olan Kaan Noyanalpan, MasterChef ilk turda tandır yatağında makarna ile 2 evet alarak bir üst tura çıktı.

İkinci turda Serhan-Gülcan ile mücadele eden Kaan, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. MasterChef Kaan, şeflere yaptığı ballı dolgulu makarna ile MasterChef'te ana kadroda mücadele edecek 12. ve son yarışmacı olma hakkını elde etti. (Milliyet)

Masterchef'te şaşırtan eleme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu!