MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu'ndan 'Mehmet Yalçınkaya' itirafı

Çok izlenen yarışma 'MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Sivrioğlu'nuni Mehmet Yalçınkaya ile ilgili itirafı da sosyal medyayı salladı.

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu'ndan 'Mehmet Yalçınkaya' itirafı

TV8'de yayınlanan 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programının bu haftaki konuğu oldu.

Cumhuriyet’i haberine göre Demirkol, programın 'O mu, bu mu?' kısmında Somer Sivrioğlu'na 2 seçenek sunarak birini tercih etmesini istedi.

"Mehmet ile dostluğumuz çok farklı"

Mehmet Demirkol'un "Danilo mu, Mehmet mi?" sorusuna kahkaha atarak "Buna cevap vermem oraya girmem" diyen Somer Sivrioğlu, ardından "Ama şunu söyleyeceğim; Mehmet ile bizim dostluğumuz çok farklı. Benim de hayatımın çok farklı dönemlerinde gelişmiş bir dostluğumuz var. Danilo biraz daha küçük olduğu için yoldaş olarak Mehmet demek daha doğru. Danilo kırılmaz ama onu da ayrıca çok severim" ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye geliş öyküsü dikkat çekmişti

Geçen yıl Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk olan şef, MasterChef'e nasıl şef olduğunu anlatmıştı:

"Avustralya’da yaşıyordum ama Türkiye’den de kopamıyordum. Gastronomi turları düzenliyordum sık sık. ‘MasterChef başlıyor’ diye bir yazı gördüm sosyal medyada...  Arkadaşıma ‘MasterChef başlıyormuş, sen tanırsın Acun abinin ekibini, bir söylesene misafir şef olarak alsınlar böylece en azından burada bir MasterChef yaparım hem güzel bir hatıra olur hem de bunu Avustralya’da pazarlarım’ dedim..."