Masumlar Apartmanı final mi yapacak? O detaylar dikkat çekti!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Naci ve Safiye'nin düğünü ekranlara geliyor. Dizinin en önemli karakterlerinden birisi olan Safiye'nin böyle bir adım atması sevilen dizinin sezon sonunda final yapacağı iddialarını güçlendirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Masumlar Apartmanı final mi yapacak? O detaylar dikkat çekti!

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 54. bölümü 18 Ocak akşamı saat 20.00'de TRT 1'de seyirciyle buluşacak.

Yılbaşı nedeniyle ekranlara 2 hafta ara veren dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında, temizlik takıntısı olan ve evden adımını atmakta zorlanan Safiye'nin gençlik aşkı Naci'yle nikah masasına oturması dikkat çekiyor.

Önce Gülben, şimdi de Safiye...

Geçtiğimiz bölümlerde Gülben'in Esat'la evlenmesi, 54. bölümde ise Safiye ile Naci'nin nikah masasına oturması dizi hayranlarının final endişesine kapılmasına neden oldu.

Gülben’in değişen hayatı ve Safiye’nin çok hızlı değişimden geçmesi gibi detaylar Masumlar Apartmanı’nın sezon sonunda final yapacağı iddialarını gündeme getirdi. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures ve TRT 1’den final kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Masumlar Apartmanı 53. bölümde neler oldu?

Han, Ceylan’ın gitme kararının ardından içten içe yıkılsa da ona engel olmayacaktır. Bir yandan da içini kemiren bir hatayı telafi etmek için birini ziyarete gider. Bu ziyaretin sonundaysa beklemediği bir yüzleşme yaşar.

Gülben’in yokluğuna alışamayan Safiye, kendini aşan bir adım atar ve Naci’den destek ister. Naci ise Safiye’ye bambaşka bir sürpriz hazırlamaktadır ancak hiç tahmin etmediği bir tepkiyle karşılaşır. Gülben, ne yeni evine ne Esat’a ne de evliliğin kendisine alışabilmiştir. Yaşadığı sıkıntılar giderek içinden çıkılmaz bir hal alır. Esat’sa bu sıkıntılardan kurtulmak için radikal bir çözüm bulur.