Mihrimah Sultan'ın kızı Kayra Zapcı büyüdü! Son haliyle şaşırttı!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mihrimah Sultan'ın kızı rolündeki Kayra Zapcı artık büyüdü. Nurgül Yeşilçay'a benzerliğiyle de dikkat çeken yetenekli oyucu, yeni dizisi Canım Annem ile her gün TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Mihrimah Sultan'ın kızı Kayra Zapcı büyüdü! Son haliyle şaşırttı!

İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören ve henüz 20 yaşındaki genç yıldız Kayra Zapcı, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine topluyor.

13 yaşında katıldığı çocuk model yarışması ile Türkiye ve dünyada dereceler alan Zapcı, ardından oyunculuk kariyerine hızlıca adım atmıştı.

Vatanım Sensin, Doğduğun Ev Kaderindir, Aşktan Kaçılmaz gibi birçok başarılı yapımda ve reklam filmlerinde yer alan Zapcı’nın kariyerindeki dönüm noktası ise Muhteşem Yüzyıl oldu.

Dizide Mihrimah Sultan’ın kızı rolüyle öne çıkan yetenekli oyuncu, Gülperi dizisinde ise Nurgül Yeşilçay’ın gençliğini canlandırmış ve Yeşilçay’a benzerliğiyle de dikkatleri çekmişti.

Genç yıldız Kayra Zapcı, şu sıralar TV8 ekranlarında her gün yayınlanmaya başlayan Canım Annem dizisinde Oya karakterini canlandırıyor.

Haber